Можеш слободно ама за на укиме мора да пополниш изјава дека не си аплицирал на друг универзитет, под твоја одговорност. ПоззИнформиран ли некој дали би може да се аплицирам на некој од нашиве универзитети додека чекаш одговор од универзитетот од Љубљана.
А претходно испрати пријава без документи? Оти горе ти пишува: Вашата пријава е усоешно испратена. Штом го пишува ова значи имаш притиснато на прати.Прегледај го приврзокот 264385 Некој да ми каже како да го решам проблемов ова што го пишува со црвени букви
Да ја испратив без документи. Ама после тоа ги прикачив документите и пак ја пратив не знам што е работава. И документите ми ги прима само во пдф верзија во јпг неА претходно испрати пријава без документи? Оти горе ти пишува: Вашата пријава е усоешно испратена. Штом го пишува ова значи имаш притиснато на прати.
Convert ја во пдф. Јас имав една потврда од јпге не ја примаше па ја препраив. ilovepdf пребарај на гугл.Да ја испратив без документи. Ама после тоа ги прикачив документите и пак ја пратив не знам што е работава. И документите ми ги прима само во пдф верзија во јпг не
Значи горе-доле како сите останати универзитети и градови во нашата ни држава.Odete na faks samo sto podaleku od UGD t.n. Univerzitet kadar nula praksa nula gradot nula zmijarnik so zmii mislam na devojkite od stip itn...
Neznam ama ovie se posebni. Gradot ke ti se smaci. Nema da se osekas kako student. Nastrana za narodot kakov e. Kadarot ass bez iskustvo drzat i predavanja i vezbi. Nema praksa barem za onie fakulteti kade e potrebna. Ne se spremni da bidat univerzitet nitu Stip kako grad so kapacitetot nitu ovie od univerzitetot. Dobro bese dur idea od sk prof. Poiskusni gi vikaa. Sega ne. Sega od Berovo ili Vinica nekoj stotuku zavrsen ke ti drzi predavanje. Strasno. I zatoa se vo pad imaat pad na broj na zapisani itn... A edinstveno nesto vo sto se maheri im se reklamite koi da gi gledas reklami za univerzitetot ke si pomislis ova vaka stvarno li e pa ovie od eu mozat da pozavidat. Bezprekorno izgleda se a vo realnosta.... Pisi na you tube ke ti iskocat reklami i za sekoj faks posebno.Значи горе-доле како сите останати универзитети и градови во нашата ни држава.
Јави се за секој случај. И јас истото го направивНе добив повратен мејл а роков истече. Дали да се јавам во студентски прашања?
Шо ти рекоја дека ти немаат пуштено повратен мејл?Јави се за секој случај. И јас истото го направив
Ми рекоа дека сите документи се во ред. А иначе за мејлот заборавиле или “мене не ми стигнал” класика муабетШо ти рекоја дека ти немаат пуштено повратен мејл?
Поените се глупост, треба да има приемен.Ovaa godina na medicina surova konkurencija. Minatata godina ili pred minatata so 97 boda bea vo drzavna kvota sea 80 dusi so cisti 100 pagjaat vo privatna. Ete toa go napravi odsustvoto na maturata.