Не сп овие куршуми сабља!Само овој би го посакал во моментов
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не сп овие куршуми сабља!Само овој би го посакал во моментов
![]()
Само овој би го посакал во моментов
![]()
Фасциниран е од Вардар?Гледа предизвик во Вардар?или нешто друго е?За Талат јас одамна ви дробам овде ама голем дел од фан базата мисли дека Талат го хејта Вардар. Пишав и пак ќе пишам, Талат пешки би тргнал да биде тренер на Вардар.
Ма каков Талант,да не си праиме бајрам на паметот.Сега најбитно е да се ослободаат од Аљуш најголем кикс шо го имаат направено е токму шо него му дадоа шанса значи најлош можен избор полошо неможеа болје оној да го клаеја Аце Станковски.
Талат би бил уште еден лош избор за Вардар според моите гледишта нормално не како Аљуш мислам таков тренер не би назанчил ни амтерски клуб не пак европски првак незнам како се закачија на овој.
Инаку оној пораз од Нексе мене лично не ме изненади очекував и полошо сценарио цела среќа шо и тие се копуци незнае да го дадат завршниот удар.
Лоши трансфери ке им се удрат од глава нека погледнат малце во нивниот конкурент од Битола кој нема промашен трансфер .
МОра да реагираат шо побрзо со тренер кој знае да го извлече најдоброто и од најлошиот ракометар Аљуш знајт да го истајт најлошто од најобриот за жал се виде тоа во Еурофарм дека не го биват како тренер бар не моментално
Онака го спомнав само затоа шо го прочитав погоре иначе и тој би бил лош избор како шо реков.Ма каков Талант,да не си праиме бајрам на паметот.
Стевче губи тло под нозе,незнам зашто чека да биде избркан,шо не си оди сам.
Работата што не прави бесни,е тоа што имаше понудени играчи,за да склопи тим за у Келн,за истите пари!Онака го спомнав само затоа шо го прочитав погоре иначе и тој би бил лош избор како шо реков.
Каде бе овој паразит ке најт работа после ја стварно незнам убо му е тука ке цицат дур мојт
Ве разбирам тотално јас да бев навивавач на Вардар ќе бев исто бесен мене ме нервират шо на такво реноме шо создадоа како тим и европски првак спаднаа на оваа незналица да му даваат да склопува тим тоа е како сам да си пукаш во коленоРаботата што не прави бесни,е тоа што имаше понудени играчи,за да склопи тим за у Келн,за истите пари!
Чисто,за инфо.
На,Иранецот што му беше понуден на Вардар,му средуваат документи за у Веспрем.
НЛБ се најфер банка,и инвестираат у спорт.Затоа и моето конто е во НЛБ!Ovie bea i proslite sezoni kao pomal sponzor, dali zgolemile finansii za ovaa kje vidime![]()
Некој ниту една - Вардар има две банки за спонзори - 24 РАКОМЕТ
Европскиот шампион Вардар е атрактивна екипа за многу спонзори, но никогаш во спортот не се случило две сериозни фирми од иста бранша да бидат дел од еден ист клуб. Тоа му појде од рака на црвено-црниот колектив, па од наредната сезона ќе носи логоа на две од трите највлијателни банки на...24rakomet.mk
![]()
Pameten decko si se gledaНЛБ се најфер банка,и инвестираат у спорт.Затоа и моето конто е во НЛБ!
Pameten decko si se gleda![]()