Дај боже, нашиве со Ван дер Сар да средиле нешто тајноДали е Јунајтед или некој друг, го направил тоа ептен тајно. Штом и холанѓаниве се збунети и немаат инфо каде ќе оди, ептен е тајно. Освен ако не е Реал во прашање, бидејќи тие имаа тотален договор, па да решиле пак да го активираат сега кога Хамес е на чекор до Евертон. Јас би сакал да е Јунајтед, прејак играч, што понастрана од Ла Лига
А колку плата ке зима?Не се радувајте прерано, сигурно ќе оди во Барса во трампа за Фирпо.
И да не е вметнат переира секако ке си оди, така да ако го потпишеме ВДБ добра работа ке завршиме
Наводно изворов е близок до Овермарс кој е ДоФ на Ајакс или некаков директор во Ајакс.
Бацево е поефтина варијанта од Грилиш.Потегов има логика аамо ако успеале Переира да го вметнат у договорот.
Санчо е must buy, на Холанѓаниве не им верувам баш, ептен фалш роба ми се.И да не е вметнат переира секако ке си оди, така да ако го потпишеме ВДБ добра работа ке завршиме
Не игра овој доста подефанзивно од Грилиш?
Наводно изворов е близок до Овермарс кој е ДоФ на Ајакс или некаков директор во Ајакс.
Бацево е поефтина варијанта од Грилиш.Потегов има логика аамо ако успеале Переира да го вметнат у договорот.
Па се од средина мислам играше.Го немам гледано искрено, немам никакви очекувања.Не игра овој доста подефанзивно од Грилиш?
Не, зависи како гледаш, во Холандија Ајакс на сите скоро им игра офанзивно, па овој ми изгледаше доста офанзивен, во тие 5-6 утакмици што го имам гледано. Плус за нас, знае да одигра на десна страна!Не игра овој доста подефанзивно од Грилиш?
И да не е вметнат переира секако ке си оди, така да ако го потпишеме ВДБ добра работа