Gotovo e Cim File vika a i dole se ubavo objasnil 99% u City ide , a gledam veke i kvotata ja butnale na 1.86ja mislam deka nema da si dade ostavka.. ali moe mislenje
ja namalija na 1,52.. koj ja uplati so vreme ja uplati ... za 3+ se namali na 1,18Young Boys - Klaksvik total over 3,5 1,85 (marathnobet)
Што да се каже.. Клаксвик службено доби со Братислава ради короната, знаеме швајцарциве дека играат офанзивен фудбал, у домашно првенство по 4 гола даваат на текма не пак на овие аматериве да не им дадат 4...
mislev bartromeu nema da si dade ostavkaGotovo e Cim File vika a i dole se ubavo objasnil 99% u City ide , a gledam veke i kvotata ja butnale na 1.86
Pa toa i bese uslovo ako si dade ostavka Messi ostanuva ako ne ode sija namalija na 1,52.. koj ja uplati so vreme ja uplati ... za 3+ se namali na 1,18
Автоматски споено мислење:
mislev bartromeu nema da si dade ostavka
u 95ta min dadoa gol za 1-1, se spasija prakticno.. rekov deka e zaebana utakmicaДа ги ебам Аз .... 4+ у продолжетоци .. не можевте барем еден у прво ..
Можеа и у прво да примат Голови требаше..u 95ta min dadoa gol za 1-1, se spasija prakticno.. rekov deka e zaebana utakmica
Ептен пливаат во одбрана, ќе го јадат со кој и да се паднат наредно коло. Реално ги мислев за подобра екипа. Мада можда имаа само лош ден денес.Молде каква екипа се бе...Секоја утакмица први примаат гол и ја вртат
Излегоа реално овие од 6,може да има неколку изненадувања на другиве.
И јас ја чекам,и ебам очите,нека заплаче може ќе и тргне.Контавеит игра како машина, Осака не знае каде тера. Ебавме утка.
Еве ја, тргна хондата.И јас ја чекам,и ебам очите,нека заплаче може ќе и тргне.
Sent from my SM-A920F using Tapatalk