ВМРО - ДПМНЕ - Политичка Партија

• Креатор на темата Флеш
  • Време на започнување

Добра е листата на пратеници?!

• Да

Гласови: 39 18,8%
  • Не

Гласови: 140 67,3%
  • Така-така (Делумно)

Гласови: 29 13,9%

• Вкупно гласачи
    208

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Овој министер и овие џандари што он си ги одбра беа со една намена поставени- обезбедување мирно предизборие и регуларни избори. Наместо тоа им се случи Љупчо Николовски да им потпкупува цигани пред нивни очи и они немо да мисират.
Затоа сега ќе бидат испраќани и на Марс на работа. Како што е впрочен и нормално нели, кога не си сработел нешто како што треба, некој нешто да превземе :icon_lol:
Сакаш да кажиш тепаниот тепан, е.ниот е.ан :) :)

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Ова е Јоаким Димулков, и тој бара оставка од Мицковски, Јоаким е актуелен Директор на градинката Срничка-Златко Марин не го пипа.Јоаким 3 години нема пишано збор против Марин ни против СДСМ, ама сега битно бара оставка од Мицкоски. EgU_GR5XYAExIl9.jpg

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Само у Македонија се подразбира дека директор на градинка е должен да пишува политички памфлети.
Да, Да, точно во продолжение исто така само у Македонија можиш да останиш директор ако си близок со власта! :)

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.411
Поени од реакции
7.871
На Груевски му се закануваа со децата. Сите тоа го знаат.
Кој тоа го правел?

Можеби некој шо се удави во кофа со вода, или шо се самоуби со два куршуми, или евентуално некој од тие спектакуларните политички апсења.

Него или на неговата фамилијата било шо да му се случеше ќе направеше сепак маченик од него после сето тоа негово демонизирање, не дека беше ангел, а во секој случај ќе се препишеше на власта т.е на тие кои го рушеа, тек тоа шо ќе предизвикаше.
Вака бон војаж и никому ништо, ионака гледаме дека qr ги боли овие шо се на власт за правда и мир.

Најтрагично е шо се шо велеше дека ќе се случи, навистина така испадна, колку и да го презирам ликот.

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594

Дури момциве + Јанко на национална фрекфенција ги разоткриваа тајните планови на Пентагон против библиска Македонија газевте. Сега Мицко со Пандов, Сотир Костов и останати подлизурковци ќе дреме во опозиција.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Koja кампања за мењање на Мицковски....и по телевизија дебати :LOL:
Крива е ВМРО за се што направи Заев и сега ај да го мењаме Мицковски....истите срања овде што се пишуваат. Ај што се криви па уште и немале понуда ВМРО :facepalm:
Она што давам замерка на Груевски е што не го поапси овој џган кога можеше.

Борат

Сагдиев
Член од
22 јули 2019
Мислења
1.231
Поени од реакции
666
Проблемот е што партиите ништо не нудат ново, ништо не нудат различно. Не бувтаат во тоа ебено нато и еу а социјалната ситуација е алармантна.
Сега кога Левица понуди различен пат кон ЕУ а против нато со социјални мерки, се појавија граѓани коишто ги гласаа.

Член од
22 јуни 2019
Мислења
16
Поени од реакции
4
а овие имаат право да ги прераспоредуваат од Охрид во Кавадарци.? Јеботе реваншизмот, и со вакви постапки никогаш нема да биди ме блиску до ЕУ ама никогаш!
Па баш у тоа ЕУ ги прераспределуваат кај им душа сака. Да не може мештаните да фаќаат врски кај нив, за секој да си добие ист третман (во теорија, не во пракса). Плус од кај ти е тоа дека сите мора да работат во својот роден град?

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Го видов на телевизија вчера

и не ми се верува дека после 3 секунди ми текна кој е односно од кај ми е познат

хахахахаахахахах

Игор Здравковски дами и господо!

1598475009488.png

Моќен говор! Истоштувачки!

Последно уредено:

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Па баш у тоа ЕУ ги прераспределуваат кај им душа сака. Да не може мештаните да фаќаат врски кај нив, за секој да си добие ист третман (во теорија, не во пракса). Плус од кај ти е тоа дека сите мора да работат во својот роден град?
За во ЕУ се разбираме како е, и да навистина е така пошто идам почесто у земја членка на ЕУ и знам како е, ама не на ваков начин си има закон и колективен договор, ама си се распрашал у ЕУ дека ако не работиш во своето работно место мораш да му плаќаш одвоен живот и ред други работи? А тука ова е направено од политички причини и нема оправдувања за ваков нешто без разлика од која партија доаѓа дали била СДС дали било од ВМРО-ДПМНЕ, моето лично мислење е дека ова морат да престанит со политички реваншизми!

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
Од почетокот до крајот му гледав у челото. Цела приказна има во тоа чело и тоа епско потење. Не знам за шо блаботи, ама уствари вика:

-Не требаше да се согласам да го читам ова. Кој кур ме натера...Лее, го утнав овој дел. И рацете лошо ми се поставени. Готово, ми се смее народ. Не, нема да го завршам, ми се лепи јазикот, ми капе пот у очи...

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.470
Поени од реакции
18.486
ова мора да биде во целина, да стои да се гледа:

Груевски друже,
Многу сум ти кабает. Кога владееше пишував против тебе нон стоп, ти се намерачив некако. Ти пишав и едно писмо колумна, имаше 70 илјади прегледи колумната. Од гомно подоле те направив, сега гомна со две раце да јадам. Како рука не ми се исуши тогаш.
Требаше друже да си останеш на власт уште 50 години. Ни лук јал, ни ќебапи. Вака те сменија и си замина. Будаливе веруваат во багажник си избегал, ама ти со авион си отиде ко господин.
Што да ти кажам?
Како да те погледнам однапред? Како да те погледнам одзади? Срам ми е.
Овие што те сменија, за срамно влакно на магаре не ги бидува. Се спроведоа ко што им рече. Сменија име, презиме, продадоа историја, идентитет, народ, малцинството наше кај соседите, децата и внуците ги продадоа и нивната идна челад. И Тиранската платформа најзгора ја спроведоа. На вакви квислинзи и оној вистинскиот Квислинг Норвежанецотби им позавидел.
Ама сврши песната. Бидна. Македонија роди копилиња кои ја раскрчмуваат секоја секунда, илјадници секунди во денот.
И ништо не успеаа да докажат против тебе. Ниту едно кривично дело врзано за оние тешки милијарди кои наводно си ги украл. Така се колнеа, гавран јазик да им исколва. Мозокот одамна им е исколван.
Ти како си? Како е времето во Пешта? Овде е темно, секој ден е ноќ да му ебеш матер.
Ти поседи си таму уште некое време, па врати се, ко ќе ти здосади. Ќе те пречекаме со георгини или вртипоп, зависи колку пари ќе ни останат до твоето враќање. А како тргнало, изгледа голи и боси ќе те пречекаме.
Тоа е друже. И ако можеш прости..!
Груевски бил во право :pos:

Како и секогаш ова конзервава наречена Сашо врска нема со животот. Единствен што беше во право досега е Љубчо Горгиевски.

Kajgana Shop

На врв Bottom