Фан Клуб: Јувентус

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Ги читам сабајлево новините, и наголемо се збори дека приоритет на Паратичи му е Џеко која главна цел му е да отвара простор за Роналдо. Многу тапа трансфер, посебно што босанецов има 34 години, али управата ќе се вади на тоа дека било криза ради Короната и ова било најпрофатливо решение.

Ај барем на рипит ќе ја пуштаме песнава :icon_lol:
Нема цена песнава.. кога игра Рома, швркаш ракија, Џеко дава гол и го пушташ видеово, стануваш од фотеља, дигаш раци у вис, пееш, урлаш, правиш колук напред итн:pos: знаеш каков буст ти дава да продолжиш да пиеш, посебно па ако тимот на крај ти победи, села ноќ иде песната на рипит и се комираш до сабајле:pijanco::love:

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Некој од форумов е за частење... :D
EgGY3tBXoAEJk-h.jpeg

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.777
Поени од реакции
17.705
Moise Kean could return to Juventus on-loan, According to TS

This is the 'Hot' week for the Juventus transfer market. [@marcoconterio on TMW]

Higuain is now convinced to negotiate for the termination of the contract. [CdS]

According to Le10Sport, Aouar wants to play with Cristiano Ronaldo. Juventus could offer a two-year loan with Obligation to buy.

Aouar has already made his decision to play for Juventus neNxt season. According to Le10Sport

Pirlo has told Paratici that he doesn't want Khedira & Higuain at the pre-season training sessions. According to Momblano

Juventus will shortly make an offer to Ajax for Sergiño Dest - The rumours from a month ago are confirmed. The goal is to anticipate the strong competition. At least €30 million is needed. [@LucaFiorino24]

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.666
Поени од реакции
88.534
Го има Пирло куроболието во крвта... само се надевам дека тоа куроболие нема да го пренесе на тимот, туку ќе си го чува за себе.
Автоматски споено мислење:

Првиот тренинг... Пирло ти е како главната селска пијаница која се чмае цела вечер пред кооперација.

Последно уредено:

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.777
Поени од реакции
17.705

Го има Пирло куроболието во крвта... само се надевам дека тоа куроболие нема да го пренесе на тимот, туку ќе си го чува за себе.

Првиот тренинг... Пирло ти е како главната селска пијаница која се чмае цела вечер пред кооперација.

На Рабио му вели - Немој да се стрижиш :icon_lol: :pos: :pos:

Пирло на сликите ме потсеќа на

1598301806896.jpeg

Последно уредено:
Член од
1 април 2018
Мислења
2.120
Поени од реакции
4.120
Pirlo: "I have spoken with Higuain, he is a person I admire very much, he has an important period here. But we decided that our paths must separate.... With Khedira we'll see when he returns from his injury period..." ⚫⚪ #juventus @juvefcdotcom

Dybala has never been on the market, never a problem. For me he is an important player and will be part of the project. [Pirlo] ⚫⚪ @bianconerizone #juventus

Pirlo: "I want to bring back the enthusiasm that was missing in the last period. I want to play a proactive football with great mastery of the game. I told the boys yesterday that I always want to have the ball and that when you lose it you have to get it back quickly." ⚫⚪ #juventus @juvefcdotcom

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.666
Поени од реакции
88.534
Според Ди Марцио, вечерва Паратичи имал состанок со спортскиот директор на Сасуоло за Локатели. Незнам што толку запнале за овој... :toe:а знам дека не е желба на Пирло, дека имаше гласини за детево уште пред тој да ни стане тренер

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.777
Поени од реакции
17.705
Според Ди Марцио, вечерва Паратичи имал состанок со спортскиот директор на Сасуоло за Локатели. Незнам што толку запнале за овој... :toe:а знам дека не е желба на Пирло, дека имаше гласини за детево уште пред тој да ни стане тренер
Пирло и баш него го бендисвал најпоќе. Имаше сјајна сезона лани. Јас сум поќе за Локатели него Шон Пол ( Де Паул)

@Scirea Да се надополнам. За мене Локатели + Аоуар е соврешено меркато за средниот ред.

Локатели, Аоуар, Бентанкур, Артур, Рабио, Ремзи.

Последно уредено:

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Неам ништо против Локатели,посебно ако е желба на Пирло,али многу сличен играч е со Бентанкур играат на иста позиција,а тука го имаат и Артур кој во Барса играше на таа позиција како реџиста. Во овој Јуве фалат играчи во средина кој ќе се уклучуваат во напад и ќе даваат голови или ќе асистираат како што го правеа тоа Видал и Погба на времето.
Премал е импактот на средниот ред во нападот овие две сезони, ја имав ставено пред некое време и статистиката за ова. Фали тука играч како Ауар,Ван де Бек,СМС (првите двајца се порелани опции за разлика од последниов). На крај краева и Де Пол е таков играч кој моментално повеќе му треба на Јуве.

Добар им е третиов :cool:

Последно уредено:

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.777
Поени од реакции
17.705
Despite Pirlo's words yesterday, Khedira's future is far from Juve. In the next few days he will certainly leave Turin. [Fabrizio Romano via @Dukebw]

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Дест, Госенс, Ауар, Де Паул, Лаказет и Џеко се пуна капа според мене.
Аут:Перин, Ругани, Пелегрини, Де Шиљо, Кедира, Берна, Коста,Пјаца и Игуаин

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Дест, Госенс, Ауар, Де Паул, Лаказет и Џеко се пуна капа според мене.
Аут:Перин, Ругани, Пелегрини, Де Шиљо, Кедира, Берна, Коста,Пјаца и Игуаин
i sea gledas gi nosat lokateli, baloteli, ibra i asamoah :D

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.891
Поени од реакции
2.803
Кој е McKennie од Schalke?
Juventus have reportedly reached an agreement with Schalke 04 for Weston McKennie, who will arrive on loan with an option to buy.
The surprising move has been reported by Sky Sport Italia, and the Bianconeri are ready to close a loan deal worth €3m with an option to buy for €18m next summer.
The American midfielder moved to Schalke in August 2016 and the 21-year-old was promoted to the first team a year later.
The central midfielder, capped 19 times by USA, has played 91 times for the Konigsblauen, contributing five goals and seven assists.

Aouar my ass, носи анонимуси

Kajgana Shop

На врв Bottom