- Член од
- 11 јули 2014
- Мислења
- 3.088
- Поени од реакции
- 4.461
Не бе Бартомеу ќе го задржи.Готово е, си оди... ако го пуштат нормално.
Најправилна одлука што ја донел во кариерата. Требаше одма после Рома да го направи ова.
Не бе Бартомеу ќе го задржи.Готово е, си оди... ако го пуштат нормално.
Тотална поддршка, само заминување на Меси може да ги избрка овие пијавици од управа.Јас го поддржувам. Не е нормално што се случува во тимот после Енрике.
Место да земе 10 титули у ЛШ да направат тим, да донесат тренер како што треба, Бартомеу се понаша како Груевски у 2011!
Ќејф ќе ми е за човекот.
Можно е да е само стратегија за да си замине Барто..последен обид. Којзнае..Едини спас мислам дека е вечер Барто да каже давам оставка само Меси да остане....
Бартомеу не си заминува. Му треба сезонава да ги изедначи бројките, за пари се работи. Инаку ќе мора од џеб да вади за долгот што го направи, има вакво некое правило во клубот. Лично повеќе верувам дека го молел Меси да си замине да ослободи буџет. Оние талентиве каталонски што добиваат милионита шанса исто им е речено да прифатат помала плата или ќе летат и тие ко Суарез и Меси.Чисто сумњам дека ке си замине, ова мора да е некоја дубара за да си замине Бартомеу, чисто ради она што му го направија на Суарез.
И јас сум 50-50 за ситуацијава, од една страна глупо ми е што му раскинуваат договор на Суарез, ама му рекоа дека нема место за него и овој не сака да си оди за да лапа плата. Што треба клубов да направи сега? Ако ова е причината за Меси да си замине тогаш веројатно го става другарот над клубот што го направи човек, инаку ќе беше метар двајсе во некое гето во Аргентина сега. Ама шпекулации се ова, ќе се дознае некој ден ваљда.Најглупо ми е што не бараат да бидат продадени, туку раскин на договор, па клубот да не добие ништо за возврат. За фри не смеат ни под разно да попуштат, а и нема.