Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ние долго се мислевме бува некоја да не имаме од негде. Толку не искасаа.Во оваа тема да пишам за насилството што го вршат комарците врз луѓето деновиве,или има друга? Вакво нешто не се памети
Што ти е алкохоличар маме му ебем,вакво болење кур за све.Минатиот пат имаше ми се чини организирано испраќање на авионот што прска за комарци на Стенковец.Се надевам дека беше лажна вест до ден денешенНие долго се мислевме бува некоја да не имаме од негде. Толку не искасаа.
Успеа да се докопаш до информацијата што националност си бил овој со џипот? Крупен, некој црногорец бил, а ? Без таа информација, не е интересна вест.![]()
Батка со црн џип пресретнува велосипедисти на Водно и ги тепа (ФОТО)
Скопјанецот Владо Ѓуровски, кој е велосипедист со десетина освоени медали и подиуми, синоќа на асфалтниот патот кон Средно Водно без причина бил физички нападнат од нервозен возач на џип. Како што раскажува Ѓуровски за Плусинфо, додека го управувал сplusinfo.mk
Црногорец ама Муслиман од Плав Гусиње.Е на тие вода може да им носите.Е тоа се стока во вистинска смисла на зборотУспеа да се докопаш до информацијата што националност си бил овој со џипот? Крупен, некој црногорец бил, а ? Без таа информација, не е интересна вест.
Знаеш ти добро што ме интересира мене.Успеа да се докопаш до информацијата што националност си бил овој со џипот? Крупен, некој црногорец бил, а ? Без таа информација, не е интересна вест.
Ако се од Плава и од Гусиње, радо ќе им носиме вода, тие се наши браќа со тапијаЦеногорец ама Муслиман од Плав Гусиње.Е на тие вода може да им носите.Е тоа се стока во вистинска смисла на зборот
Да не се водиш по таа поговорката ...добар сељак, е мртов сељак...оти и јас влечам сељачки корени, т.е . татко ми покојниот бил од планина... па ќе ни оди платонската љубов во неповратЗнаеш ти добро што ме интересира мене.
Во секој случај, добар сељак е овој. Колку ли е само достапен, ќе видиме у наредниот период, пошто му знаат регистрација.
Фати си работа со нив,па ќе видиш какви браќа ке бидетеАко се од Плава и од Гусиње, радо ќе им носиме вода, тие се наши браќа со тапија
Автоматски споено мислење:
Да не се водиш по таа поговорката ...добар сељак, е мртов сељак...оти и јас влечам сељачки корени, т.е . татко ми покојниот бил од планина... па ќе ни оди платонската љубов во неповрат![]()
Ali Pasha of GusinjeФати си работа со нив,па ќе видиш какви браќа ке бидете
Сељак е карактерна особина, ти збориш за селанец. Тоа е друго.Да не се водиш по таа поговорката ...добар сељак, е мртов сељак...оти и јас влечам сељачки корени, т.е . татко ми покојниот бил од планина... па ќе ни оди платонската љубов во неповрат![]()
Значи во македонскиот јазик има и добар сељак, како карактерна особина?!? Абе ме збунивте со овој јазикот...Сељак е карактерна особина, ти збориш за селанец. Тоа е друго.
Се надевам не се на некој кој чесно цел живот ги има печалено камионивеЕее види бееее... Ѓоа 1997 сме. Камиони се палат, кафани се палат, банки пропаѓаат....
![]()
Запалени четири камиони во населбата Бутел, пожарот бил подметнат (ФОТО)
Во гаснењето биле вклучени 7 возила, пожарот е локализиран и не ги зафатил останатите десетина ка...kanal5.com.mk
Пашо, не разбираш.Значи во македонскиот јазик има и добар сељак, како карактерна особина?!? Абе ме збунивте со овој јазикот...
Од друга страна браќата хрвати и срби имале доста сељачки побуни, значи сега ми е јасно, оти тие по карактерна особина ја почнале побуната:
"Ђакова буна, побуна српских сељака јануара 1825. против владавине кнеза Милоша Обреновића..."