Насилства во Македонија

„возачот се обидел да прегази група велосипедисти на Водно, но за среќа, никој не е повреден“
Каков нуб.

Во оваа тема да пишам за насилството што го вршат комарците врз луѓето деновиве,или има друга? Вакво нешто не се памети
Ние долго се мислевме бува некоја да не имаме од негде. Толку не искасаа.

Ние долго се мислевме бува некоја да не имаме од негде. Толку не искасаа.
Што ти е алкохоличар маме му ебем,вакво болење кур за све.Минатиот пат имаше ми се чини организирано испраќање на авионот што прска за комарци на Стенковец.Се надевам дека беше лажна вест до ден денешен

Успеа да се докопаш до информацијата што националност си бил овој со џипот? Крупен, некој црногорец бил, а ? Без таа информација, не е интересна вест.

Успеа да се докопаш до информацијата што националност си бил овој со џипот? Крупен, некој црногорец бил, а ? Без таа информација, не е интересна вест.
Црногорец ама Муслиман од Плав Гусиње.Е на тие вода може да им носите.Е тоа се стока во вистинска смисла на зборот

Последно уредено:
Знаеш ти добро што ме интересира мене.
Во секој случај, добар сељак е овој. Колку ли е само достапен, ќе видиме у наредниот период, пошто му знаат регистрација.

Ценогорец ама Муслиман од Плав Гусиње.Е на тие вода може да им носите.Е тоа се стока во вистинска смисла на зборот
Ако се од Плава и од Гусиње, радо ќе им носиме вода, тие се наши браќа со тапија :brlav:
Автоматски споено мислење:

Знаеш ти добро што ме интересира мене.
Во секој случај, добар сељак е овој. Колку ли е само достапен, ќе видиме у наредниот период, пошто му знаат регистрација.
Да не се водиш по таа поговорката ...добар сељак, е мртов сељак...оти и јас влечам сељачки корени, т.е . татко ми покојниот бил од планина... па ќе ни оди платонската љубов во неповрат :(

Ако се од Плава и од Гусиње, радо ќе им носиме вода, тие се наши браќа со тапија :brlav:
Автоматски споено мислење:

Да не се водиш по таа поговорката ...добар сељак, е мртов сељак...оти и јас влечам сељачки корени, т.е . татко ми покојниот бил од планина... па ќе ни оди платонската љубов во неповрат :(
Фати си работа со нив,па ќе видиш какви браќа ке бидете

Сељак е карактерна особина, ти збориш за селанец. Тоа е друго.

И сеуште не е пронајден од МВР, истрагата е во тек... Као да сме Бразил по површина и население :sick:

Последно уредено:
Сељак е карактерна особина, ти збориш за селанец. Тоа е друго.
Значи во македонскиот јазик има и добар сељак, како карактерна особина?!? Абе ме збунивте со овој јазикот...
Од друга страна браќата хрвати и срби имале доста сељачки побуни, значи сега ми е јасно, оти тие по карактерна особина ја почнале побуната:
"Ђакова буна, побуна српских сељака јануара 1825. против владавине кнеза Милоша Обреновића..."

Еее види бееее... Ѓоа 1997 сме. Камиони се палат, кафани се палат, банки пропаѓаат....

Се надевам не се на некој кој чесно цел живот ги има печалено камиониве

Значи во македонскиот јазик има и добар сељак, како карактерна особина?!? Абе ме збунивте со овој јазикот...
Од друга страна браќата хрвати и срби имале доста сељачки побуни, значи сега ми е јасно, оти тие по карактерна особина ја почнале побуната:
"Ђакова буна, побуна српских сељака јануара 1825. против владавине кнеза Милоша Обреновића..."
Пашо, не разбираш.
Не е тоа литературен јазик, тоа се значења на зборови во урбан сленг.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom