Фудбалски/трансфер дискусии

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Туку, планираат тука да запрат или ќе кешираат уште?
Тоа зависи и од продажби. Ако успеат да го дадат Кепа негде, ништо чудно да дадат доста пари и на сериозен голман. Ако останува, би требало да се земе некој ок за втор голман, ама што ќе може да го притиска Кепа и да му го земе местото доколку овој не се подобри за разлика од претходнава сезона.
За централни дефанзивци исто се збореше за Рајс, Хименез и слични. Е сега ако го земат Силва, не знам дали тоа значи паузирање на потрагата по помлад централен за следно лето, или ќе пробуваат сега уште еден да земат. Пак зависи и од тоа дали ќе продадат некој.

Очекувам неделава да завршат со овие трансфери, па следните неколку недели да се фокусираат на продажби и на крај на трансфер периодот да се види дали може уште нешто да се земе.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.860
Поени од реакции
10.231
Значи Челзи тие 100м од Хазард ги дава за Хаверц, мислев дека Лампард научил нешто за трошење пари од Ливерпул

O

ob1

Гостин
1598283402417.png

Јас лажам, официјална табела од ПЛ не лаже :) Еве ти и линкче.

За крајниот исход за clean sheets во цела Европа не најдов, ама до Април било вака :)

Брат во цела Европа кажа ти, не во Премиер Лига.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.290
Брат во цела Европа кажа ти, не во Премиер Лига.
Убаво си пишува во постот, 3та во лига по примени голови, а во европа по clean sheets.

Не ми е тоа поентата на тој пост, ги рамња Челзи што примиле 50% повеќе голови од нас во лига, тој дел ме испровоцира да коментирам зошто ептен се швајцарско сирење.

O

ob1

Гостин
Убаво си пишува во постот, 3та во лига по примени голови, а во европа по clean sheets.

Не ми е тоа поентата на тој пост, ги рамња Челзи што примиле 50% повеќе голови од нас во лига, тој дел ме испровоцира да коментирам зошто ептен
Па ни во Европа не се тоа ти објаснувам.
Статијава што си ја пратил од официјалната страна на Јунајтед ко прво е до април месец, не за цела сезона.
Ко второ никако не е само за лигите, туку е за сите натпреварувања каде ги рачуна и натпреварите од ФА Куп, Лига Куп и Лига Европа.
Статија направена за да прикаже нешто што не е одбраната на Јунајтед.
Во иднина или давај точни информации или биди конкретен во информациите што ги изнесуваш.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Значи Челзи тие 100м од Хазард ги дава за Хаверц, мислев дека Лампард научил нешто за трошење пари од Ливерпул
Или за Вернер и Зијеш.

Чашата е полупразна, или полуполна. Или преполна и те задушува, ако си Олгица Христовска.
Сакам да ти речам, зависи.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.860
Поени од реакции
10.231
Или за Вернер и Зијеш.

Чашата е полупразна, или полуполна. Или преполна и те задушува, ако си Олгица Христовска.
Сакам да ти речам, зависи.
Вернер и Зијеш договорени во Јануари беа, барем така се пишуваше, овие 100м многу подобро ќе легнеа на двајца стопери, ако планираат борба за титула, зависи.

Член од
13 мај 2016
Мислења
502
Поени од реакции
969
На Јунајтед тие задолжени за трансфери му се во изолација, негдњ на пуст остров без мрежа без контакт без пилке материне.
Друго објаснување немам за курташак играњево..

А Челзи браво...ова е тоа make a statement.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Вернер и Зијеш договорени во Јануари беа, барем така се пишуваше, овие 100м многу подобро ќе легнеа на двајца стопери, ако планираат борба за титула, зависи.
Не бе, имале некои иницијални разговори ама ништо конкретно. Одбраната се/ќе се засилува, не можеш ти во едно лето да поправиш милион работи. Челзи е критичен скоро на секоја позиција. Профил како Хаверц е исто така потребен, колку и централен дефанзивец. Дали Хаверц токму тој, ќе видиме.

Член од
17 август 2009
Мислења
3.685
Поени од реакции
5.315
Незнам зашто хејтот, баш ми се свиѓа што навивачиве на Челзи не се толку уфурани. Ги зеле Хаверц и Вернер и готово да почнат курчења ПЛ освајаме догодина , на Сити и Пул треба да си луд да мислиш дека можеш да им парираш у моментов.
Склапаат супер состав, ама мин една сезона ќе им треба да се уиграат и уклопат.
И мн битно прашање е дали Лампард е тактички и психолошки/мотивациски мастермајнд ко Пеп и Клоп...

Член од
5 март 2018
Мислења
17.302
Поени од реакции
19.770
Незнам зашто хејтот, баш ми се свиѓа што навивачиве на Челзи не се толку уфурани. Ги зеле Хаверц и Вернер и готово да почнат курчења ПЛ освајаме догодина , на Сити и Пул треба да си луд да мислиш дека можеш да им парираш у моментов.
Склапаат супер состав, ама мин една сезона ќе им треба да се уиграат и уклопат.
И мн битно прашање е дали Лампард е тактички и психолошки/мотивациски мастермајнд ко Пеп и Клоп...
Точно, лани немаа притисок затоа што никој немаше преголеми очекувања од нив,оваа сезона после овие трансфери сите ќе очекуваат да се конкурентни за трофеи, плус за Англија прајме муабет, медиумите ќе го распнуват на секој кикс

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе што Тиаго Силва на плата левел бдп-то на Македонија? :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom