Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
A sto loso kazav pisav?
Da ne navrediv nekoj?
Samo mene kako mlad covek iskreno mi e cudno zosto nekoi se tolku mnogu protiv bugarskite pasosi, inaku ne sakav nikogo da navredam nitu da zapocnam nekoja karanica ili nesto slicno
Поентата му е дека темава е "Процедура и документи за БГ пасош". Доколку можеш да споделиш инфо како луѓето од секоја фамилија во К. Паланка добиле пасоши, со какви документи и за колку време - супер. Ако сакаш да бистриш причини за патриотизам, отвори нова тема и објаснувајте се колку сакате.
Го проверувам форумов 2000 пати на ден со надеж дека нотификацијата што ја имам е "има указ ХХХ, проверувајте" , а не барање одговори за патриотизам на тема за вадење странски пасош.

Ubavo kaza adminot @Нuкола deka ovde ima mnogu forumdziii koj se od vcera na forumot i samo delat znaaenje a ustvari ne znaat nisto ....... Da rascistime poslednite 2 3 meseci site sto bea na finalna so promena na polozitelno mu se smeni tocno 3 MESECI cekanje taka da ovie 10-15 dena pozakasnaa so taa praktika naverovatno rabotejki gi dopolnitelnite i ukazite ..... @Нuкола svaka ti cast za trpenieto tebe brat jas da sum bi a blokiral stranava za 4 dena

18-20 meseci zadolzitelna,
6-8 meseci finalna
12 meseci polozitelno
7-8 meseci podignuvanje na ukaz
na polozitelno sum od 13 . 02 . 2020 za kolku vreme bi mozel da zemam ukaz i dali moze da me odbijat posle ovoj status polozitelno ..i dali posle ukaz postoi sansa za pobrzo do pasos .Blagodaram...

na polozitelno sum od 13 . 02 . 2020 za kolku vreme bi mozel da zemam ukaz i dali moze da me odbijat posle ovoj status polozitelno ..i dali posle ukaz postoi sansa za pobrzo do pasos .Blagodaram...
So sto dokumenti si , na polozitelno kako so pratam po novo bile usoglaseni soveto i viceprezident , taka da ako ne napraves kriminal ili dobies zabrana u eu nemas gajle , se zavisi i so sto dok si

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom