Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Не знам ако замине ќе сака ли Нејмар да дојде. Мислам дека Принцот ќе сака Меси, Нејмар, Мбапе напад :vozbud: :vozbud: :vozbud:
Менаџерот на Нејмар изјави вчера дека поголеми шанси има Меси да дојде во ПСЖ отколку Нејмар во Барса.
Автоматски споено мислење:

За еден од овие тројца, само не знам кој кур Онана голман, зошто би ни бил.
Планираат да го продадат и Нето изгледа. Онана ќе биде резерва на Штеген.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
23.297
Јуве гледам контактира со неколку напаѓачи : Хименез, Лаказет, Џеко...
Очигледно е дека им треба класичен шпиц а не гледам зашто не би го купиле Суарез.
Ова дека ќе иде во Ајакс малце ми е научна фантастика и Јуве или некој премиерлигаш ми е каде-каде поголем кандидат од Ајакс.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Знаци за опасност од секаде кога агент ти пушти корења во клубот, се надевам Арсенал знае што прави со Киа вампирот.
Волвс се најзагрозени на оваа тема, во случај да му „здосади“ на Мендеш.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.582
Поени од реакции
13.952
Менаџерот на Нејмар изјави вчера дека поголеми шанси има Меси да дојде во ПСЖ отколку Нејмар во Барса.
Автоматски споено мислење:

Планираат да го продадат и Нето изгледа. Онана ќе биде резерва на Штеген.
Шанса нема Онана да е резерва, затоа и избега од Барса, го бараат повеќе клубови, меѓу кои и Челзи.
Јуве гледам контактира со неколку напаѓачи : Хименез, Лаказет, Џеко...
Очигледно е дека им треба класичен шпиц а не гледам зашто не би го купиле Суарез.
Ова дека ќе иде во Ајакс малце ми е научна фантастика и Јуве или некој премиерлигаш ми е каде-каде поголем кандидат од Ајакс.
Јес да имаат глупава управа Јувентус, ама не се толку ретардирани да купат бивш фудбалер, а моментално свиња за гоење.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
23.297
Јес да имаат глупава управа Јувентус, ама не се толку ретардирани да купат бивш фудбалер, а моментално свиња за гоење.
Претеруваш.
Суарез во комбинација со Дибала и Роналдо, ќе има најмалку 20 голови во првата сезона за Јуве.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Претеруваш.
Суарез во комбинација со Дибала и Роналдо, ќе има најмалку 20 голови во првата сезона за Јуве.
Сигурно ќе биде ефикасен Суарез барем една сезона во Јуве ама нема Јуве можност да му даде толкава плата ко шо бара, сигурен сум дека ќе одат на 9ка со 4-5м годишна плата, имаат доста пари фрлено напред на Роналдо и сега Дибала со нов договор плус Игуаин не можат да го дадат никаде, и тој им цица 8-9м по сезона.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
23.297
Сигурно ќе биде ефикасен Суарез барем една сезона во Јуве ама нема Јуве можност да му даде толкава плата ко шо бара, сигурен сум дека ќе одат на 9ка со 4-5м годишна плата, имаат доста пари фрлено напред на Роналдо и сега Дибала со нов договор плус Игуаин не можат да го дадат никаде, и тој им цица 8-9м по сезона.
Добро, не навлегувам во финансии.
Може имаат план за продажба на Игуаин или Дибала.

Него друга работа, гледам Бенфика му нуди 10 мил. по сезона на Кавани а и Вертонген го потпишаа.
Имаат некоја промена во финансирање?

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.582
Поени од реакции
13.952
Претеруваш.
Тука им е Игуаин ако им треба прасе, не знам како да ви објаснам дека нема повеќе фудбал во Суарез. Послениве две три години од десет шанси даваше по една, а некогаш ни толку и тоа наместени од Меси само нога да пушти. Во ЛШ нема дадено гол во гости од 2015, попропали тешко дека може да е. 33 години има и зема 15-16 милиони годишна плата, златна канта треба да му дадат на тој што би го купил, ама не верувам дека ќе има таков. Ќе ја исцеди Барса уште една година и после ко слободен ќе се гони во Мајами.

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Зошто? Бивш клуб му е, ќе го сакаат навивачите, сосема солидна опција за него во моментов, а и ги знаеме пријателските односи на Барселона и Ајакс. Само што за жал нема да замине, ќе го цеди договорот до крај, ќе си се дружи со Меси, ќе си уживка, ич мува не го лази...

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Ќе си се дружи, ако потпише за Јуве. И онака Торино - Милано не е многу вожња.
Колку пати од управата на Интер треба да кажат дека купување на Меси е научна фантастика за фановите да си ја тргнете таа идеја од главата? Ако и замине сигурно нема да биде таму. Додека Гвардиола е во Сити тие се во пол позиција. А и онака освен Сити и ПСЖ не верувам некој да може да го ангажира.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.653
Поени од реакции
7.300
Колку пати од управата на Интер треба да кажат дека купување на Меси е научна фантастика за фановите да си ја тргнете таа идеја од главата? Ако и замине сигурно нема да биде таму. Додека Гвардиола е во Сити тие се во пол позиција. А и онака освен Сити и ПСЖ не верувам некој да може да го ангажира.
Blada nesto, kako i za Suarez deka kje ide u Juve, ovoj sto posto 10m kje im bara plata, a Juve nemozese da se oslobodi od Iguain sto zema tolkava plata. Nekako tesko deka kje se ostvari toa.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
23.297
Добро бе па и ти, ако Конте кажал така значи да престанам да си сонувам?

Blada nesto, kako i za Suarez deka kje ide u Juve, ovoj sto posto 10m kje im bara plata, a Juve nemozese da se oslobodi od Iguain sto zema tolkava plata. Nekako tesko deka kje se ostvari toa.
Јас само го споменав како можен клуб Јуве во однос на тоа дека тешко го гледам во Ајакс. Не дека имам Фабрицио Романо here we go вест па сум сигурен.
А иначе од каде тоа дека Јуве немале пари?

Kajgana Shop

На врв Bottom