- Член од
- 28 октомври 2019
- Мислења
- 1.828
- Поени од реакции
- 4.421
16ova CS GO gledam se igra 3 mapi, megjutoa vo 1 mapa do kolku rezultat se igra? 15, 20?
16ova CS GO gledam se igra 3 mapi, megjutoa vo 1 mapa do kolku rezultat se igra? 15, 20?
16, доколку е 15-15 се игра продолжеток од 6 рунди, едмата екипа треба да земе 4 од тие 6 за да тепа. Доколку не земе 4 од 6 се игра уште еден продолжеток, итн.ova CS GO gledam se igra 3 mapi, megjutoa vo 1 mapa do kolku rezultat se igra? 15, 20?
imas uslovi prvo treba da gi ispolnes pa da mozes da gi koristes tie free bet sredstva.Procitaj podetalno na stranata pise ti gi uslovite za free bet.Mislam deka 3x uplatata so min 4 utakmici nad 1.35 kvota taka nesto beseSe kladi nekoj online na Evrotip ? , Vnesov 7000 da go iskoristam bonusot , probuvam da se kladam so istiot , pisuva " free bet" sredstvata se zakluceni..?
RIP теле швајцарскоWawrinka 2:0 точен резутат 1.68 Копачка , за старт на денот.
Лепешкаров пред 2-3 дена го имав минус гемој тепа 6-1 прв и брејкна на 1-1 за 2-1 и згаснав коа видов дек сум недобитен не ми се вервешеRIP теле швајцарско
Ја сум убеден после воа дека воа копиле месте.Лепешкаров пред 2-3 дена го имав минус гемој тепа 6-1 прв и брејкна на 1-1 за 2-1 и згаснав коа видов дек сум недобитен не ми се вервеше
Јас не сакам да го навидам. Пробај дубл сега на Пегула и Касаткина. Бондаренко е рекреативец, се шета по турнири затоа што има многу богат маж, а Пегула не би смеела да има проблеми со Грачева на оваа подлога.Ја сум убеден после воа дека воа копиле месте.
6:0 у втор сет за 18 мин.
А првио сет два брејка на сопствен сервис и тоа првиот брејка трипати имаше advantage , а на вториот брејк водеше 40:15.
Арно ми беше да црната листа да го ебам у лешинаро..
Пред неколку дена пишав "на 1000 денари депозит ти дават 1000 за кои да ги ослободиш треба да направиш уплата на тикети/тикет за истата сума на најмалку вкупно 3 коеф и најмалку 3 утакмици". Најсигурно ти е да ги ставиш на еден тикет 3 коеф 3 утакмици или на повеќе тикети ама да гледаш да ти ги исполнува условите 3 коеф-3 утакмици не е битно дали се 1.1, 2, 1.5. Но како што пишав 1 тикет со цела уплата и така одма ќе ги ослободиш небитно дали добитен или недобитен.Se kladi nekoj online na Evrotip ? , Vnesov 7000 da go iskoristam bonusot , probuvam da se kladam so istiot , pisuva " free bet" sredstvata se zakluceni..?
Втор сет 5:0 лагано си водеЈас не сакам да го навидам. Пробај дубл сега на Пегула и Касаткина. Бондаренко е рекреативец, се шета по турнири затоа што има многу богат маж, а Пегула не би смеела да има проблеми со Грачева на оваа подлога.
Јас ја имам играно 4+ сингл онлајн ама до сега кога не ми ги вратија парите најверојатно чекат да се доигра утре.Drugari imam uplateno tiket vo Evrotip no poslednata utakmica e odlozena Klaksvik - Slovan. Dali treba da ja cekam da se doigra ili ke se smeta 1.0 koef. poso ke se igra utre vo novo kolo?
Mногу пати го иам глеано или е ретардиран или стварно местит многу очигедно е некогаш со потезинеЈа сум убеден после воа дека воа копиле месте.
6:0 у втор сет за 18 мин.
А првио сет два брејка на сопствен сервис и тоа првиот брејка трипати имаше advantage , а на вториот брејк водеше 40:15.
Арно ми беше да црната листа да го ебам у лешинаро..