Се погодија мнооогу коцки со овие газди. Не ја оспорувам нивната професионалност во сите аспекти на водење од чистачка до трева на терен, но сепак се далеку од дупена рака па се додека нема приход од трансфери нема ни трошење многу пари.Друго време, други газди. Споредбата не е на место.
П.с. да умрат Хикс и Жилет.
„Фрлање“ пари е за Окс и Кеита ама зошто не е трансфер кој руши рекорди се забораваатСе погодија мнооогу коцки со овие газди. Не ја оспорувам нивната професионалност во сите аспекти на водење од чистачка до трева на терен, но сепак се далеку од дупена рака па се додека нема приход од трансфери нема ни трошење многу пари.
Иако се искешираа пари на ван дајк и алисон тоа повеќе беа пари од кутињо и други трансфери, па не би сакал да мислам што би се случило ако барса не се залеташе со 200 на саат.
Мислам дека ќе биде продаден ко ѓеврек пред Социјално.Прочитал некој нешто за Грујиќ? Искрено, јас сакам да го задржиме, во Херта беше доста солиден.
Реков, не дека не трошат но и доста имаат изгенерирано од продажби. Само од стерлинг Суарез и кутињо еден куп пари се генерирани, башка и други што ги шиткавме за по 20тина.„Фрлање“ пари е за Окс и Кеита ама зошто не е трансфер кој руши рекорди се забораваат
Автоматски споено мислење:
Мислам дека ќе биде продаден ко ѓеврек пред Социјално.
Не се знае дали е играч, тренер или некој од стручен штаб, така беше информацијата.Афричкиот Куп на нации одложен за во 2022 година, така да Клоп ќе биди малку рает сезонава.
Од друга страна, се појави некоја информација дека има некој играч позитивен на коронавирус, досега не сум начекал проверена информација за ова додуша.
Купете го вие ТиагоСтварно бе не сакаат да платат 30 милиони за Тиаго ццц. Братот вреди пута три, ако се гледа за какви полуиграчи се фрлаат 50-60-70 милиони. Земајте го ајде и пуштете го Вајналдум во Барса![]()
Шо е до мене одмаКупете го вие Тиаго![]()