Парламентарни избори - 15 Јули 2020

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување

Кој политички блок ќе успее да состави влада?

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
A

Ali Pasha

Гостин
Економија и Финансии кај ДУИ. Добро е, стручен кадер ќе ја води државата низ тешката економско-финансиска криза која следува. Не дека до сега беше нешто добра ама допрво следува кризно време.
А плус и заменик премиер за економија е албански кадар од СДСМ...економијата во рацете на албанците...барем ќе имате кого да обвините, бидејќи кој и да ја води државата , исто срање ми изгледа...

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.444
Поени од реакции
18.432
А плус и заменик премиер за економија е албански кадар од СДСМ...економијата во рацете на албанците...барем ќе имате кого да обвините, бидејќи кој и да ја води државата , исто срање ми изгледа...
Берик и Наќо ќе имаат издувен вентил следниве 4 години.

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.302
Поени од реакции
21.430
На кадар од собирот на ДУИ во Тетово, на големиот екран во позадина на салата имаше текст каде се споменуваат М-НАВ, МЕПСО и МАЛМЕД. Дали? :pijanco: :pos:
Е аман, што е толку чудно!? Заев вчера на прес-конференцијата како беше посран, како глушец окапан беше во фацата, којзнае што сѐ е во договорот со ДУИ, допрва ќе дознаваме.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.529
Поени од реакции
22.184
ДУИ не е толку крив за економската криза која следи ама нема ни моќ и кадар да ја надмине.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.033
Поени од реакции
83.466
Вие кого ќе обвинувате после, е прашањето.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.026
Па пичка му матер, подобро да му дадеше на оној шо седел бос у собрание, да биде премиер, него министерствата и да дозволи Артан Груби да биде заменик министер.

Борат

Сагдиев
Член од
22 јули 2019
Мислења
1.225
Поени од реакции
661
Живо ме интересира Бранко дали беше да гласа?

Член од
15 јуни 2013
Мислења
1.776
Поени од реакции
2.754
Поранешен амбасадор, баш пред избори во приватен муабет сомна дека кој и да дојди на власт од СДСМ-ВМРО ќе дојди до одцепување на шќиптариве. Па сега со новиве случувања не гледа толку невозможно. Останува само да гледаме сега. :popce:

Член од
25 декември 2019
Мислења
1.866
Поени од реакции
2.845
абе тој повеќе поминува на темава од сите што си ги набројал, ние сите вклучувајќи те и тебе не го ни негираме нашето присуство на темава, тој јаде говна дека не го интересира а секој ден е обесен и војаира, нема пост што го нема прочитано.
Samo se smee na temava, vraboten si e na drzavno vo zooloska i presreken e.

Член од
29 декември 2007
Мислења
579
Поени од реакции
1.359
Можеби си во право.
Прво беше Тевдовски, тој изгледа сепак имаше некаква професионалност и идеолошка платформа со даночната политика. После Зајко сакаше да биде ама го блокира меџународните, за да после беше Нина во чиј мандат долгот експлодира демек само заради Корона. Кој знае кои се далавери се правеле. И сега после избори економијата може слободно да колапсира, кој ќе биде крив, па нестручниот министер Албанец. Во меѓувреме Зајко има време да купи уште по некој пратеник. Шо знам , можно сценарио?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom