Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.561
Поени од реакции
1.012
Ништо од тоа не реков. Не знам зошто го тупиш. Луѓето се кладат од милион различни причини, од забава, од порок, од желба за заработка, од тоа да избегаат од жените.

Само сакав да му објаснам на Стефан и на некој друг кој сака да научи нешто дека 3.4 на ПСЖ не е вау коефициент и не е вредност, и како релативно едноставно можеш да утврдиш дали е некој коефициент вредност. Толку.
Ти имаш твое мислење, он има негово. Зошто ти пробуваш да го убедиш дека твоето мислење е исправно, а неговото не е?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Ти имаш твое мислење, он има негово. Зошто ти пробуваш да го убедиш дека твоето мислење е исправно, а неговото не е?

Мислам дека вистинскиот одговор на ова прашање е оти така сакам. Зошто тебе тоа ти смета? Имаш некој проблем со мене? Јас одамна имам насетено некоја твоја фрустрација во врска со мене. Не е убаво да живееш со фрусрации. Дај кажи каде е проблемот, па ќе го решиме заедно.

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Bratot Ingles dva meca po red zastanuva na 6 asistencii i nikako da ja naprai 7mata i dva pati dobiten tiket mi kine.
Prviot gejm 6ta asistencija napravi na 6 min do kraj na treta i so odigran OT,ne napravi uste edna.Denes isto samo sto radi BO si presede zadnji 6 min na klupa.
Mocaniot O Neale ima 8 asistencii :pos: :pos: :pos:

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.561
Поени од реакции
1.012
Мислам дека вистинскиот одговор на ова прашање е оти така сакам. Зошто тебе тоа ти смета? Имаш некој проблем со мене? Јас одамна имам насетено некоја твоја фрустрација во врска со мене. Не е убаво да живееш со фрусрации. Дај кажи каде е проблемот, па ќе го решиме заедно.
Проблемот е што се правиш паметен на темава, јадеш гомна на сите дека немале поим од кладење, играле коефициенти што немале вредност, а притоа признаваш дека истото тоа го правиш и ти. Објасни како твој бет на Баерн вечерва на коефициент што нема вредност е поразличен од мој бет на ПСЖ во финалето на коефициент кој нема вредност?

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Проблемот е што се правиш паметен на темава, јадеш гомна на сите дека немале поим од кладење, играле коефициенти што немале вредност, а притоа признаваш дека истото тоа го правиш и ти. Објасни како твој бет на Баерн вечерва на коефициент што нема вредност е поразличен од мој бет на ПСЖ во финалето на коефициент кој нема вредност?

Пак почнаа да ти излегуваат фрустрациите. Многу лошо изгледа кога некому му излегуваат фрустрациите низ уши. Смири се малку, среди се, па ќе разговараме.

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.561
Поени од реакции
1.012
Пак почнаа да ти излегуваат фрустрациите. Многу лошо изгледа кога некому му излегуваат фрустрациите низ уши. Смири се малку, среди се, па ќе разговараме.
Друже смирен сум јас, не се секирај. И самиот знаеш дека немаш одговор па намерно ја менуваш темата

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
На бато лепотаните уште си мерат курињата тука, а не глеам инфо или типови шо е уствари целта на темата... Somethings never change ...
Јас не можам да го разберам ликот. Не го провоцирам, всушност не му се ни обраќам. Од нигде никаде ќе се припојави да се скара со мене. Што се однесува на типови од мене, мора да има женски тенис, тоа е практично единствениот спорт за кој сум компентентен да дам мој тип. До тогаш ќе препишувам. Ти дрмај, ти оди добро. :)

Последно уредено:
Член од
24 јули 2020
Мислења
269
Поени од реакции
409
Јас не можам да го разберам ликот. Не го провоцирам, всушност не му се ни обраќам. Од нигде никаде ќе се припојави да се скара со мене. Што се однесува на типови од мене, мора да има женски тенис, тоа е практично единствениот спорт за кој сум коментентен да дам мој тип. До тогаш ќе препишувам. Ти дрмај, ти оди добро. :)
Денеска имаме WTA Синсинати квалификации, гарант ќе има 2-3 добри типа :))

Член од
24 јули 2020
Мислења
269
Поени од реакции
409
На прв поглед , без анализи , воа ми паѓа у око :

Елче - Гирона 0-2 1.45
Специа - Фросиноне 0-2 1.55
СтЏонсон - Абердин 0-2 1.50
Колараине- Ла Фрорита т2 0 1.65

тенис :

Ханфман - Мусети 1 1.55
Вавринка 2:0 1.68
Рус 1 1.60
Касаткина 1 1.30

Член од
24 јули 2020
Мислења
269
Поени од реакции
409
Wawrinka 1 1.24
Zlin hockey 1 1.40
AZ Alkmaar 1 1.40

2.52 koeф у Kopacka

*воа е според движењето на коеф

Тука 3/10 е доволно за влог

Член од
24 јули 2020
Мислења
269
Поени од реакции
409
Wawrinka 2:0 точен резутат 1.68 Копачка , за старт на денот.

Kajgana Shop

На врв Bottom