Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
21 декември 2012
Мислења
1.779
Поени од реакции
887
Последно уредено:
Член од
27 февруари 2017
Мислења
893
Поени од реакции
3.741
Член од
24 јули 2016
Мислења
2.456
Поени од реакции
4.009
Steta sto se stari brojevi ovog stripa tesko nabavljaju, jbt, nasa generacija je odrasla na njihovim provalama (a cesto se i ponasala sugladno njima! :D :D :D ).
Jedna od boljih provala mi je: "Ulaz u kino besplatan, izlaz 5 centi." :):):)
Treba se sjetiti takve fore, svaka cast.
ja sam imao sve stare brojeve i onda sam poklonio braticu on ih prodao ,ima vec dugo odlican strip

Член од
27 февруари 2017
Мислења
893
Поени од реакции
3.741
ja sam imao sve stare brojeve i onda sam poklonio braticu on ih prodao ,ima vec dugo odlican strip
Jbg, to ti je k'o kad ja dam maloj necakinji Amigu 1200 sa turbo karticom i ostalim zajebancijama i onda je ona zamjeni za Playstation. :(
P.S. Sutra sam kratko, ali stvarno kratko u Novalji, ako je ostalo "direktora" biljezim se sa stovanjem. :)
Doduse, poslije se moram voziti cca 300 km do doma pa mozda bolje da preskocimo taj event. :D:D

Член од
8 мај 2020
Мислења
118
Поени од реакции
127
Jbg, to ti je k'o kad ja dam maloj necakinji Amigu 1200 sa turbo karticom i ostalim zajebancijama i onda je ona zamjeni za Playstation. :(
P.S. Sutra sam kratko, ali stvarno kratko u Novalji, ako je ostalo "direktora" biljezim se sa stovanjem. :)
Doduse, poslije se moram voziti cca 300 km do doma pa mozda bolje da preskocimo taj event. :D:D
Isuse, pa u kojoj vukojebini ti zivis :)
300km? Ima li toliko lipe nase?

Kajgana Shop

На врв Bottom