Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Последно уредено:
Steta sto se stari brojevi ovog stripa tesko nabavljaju, jbt, nasa generacija je odrasla na njihovim provalama (a cesto se i ponasala sugladno njima! :D :D :D ).
Jedna od boljih provala mi je: "Ulaz u kino besplatan, izlaz 5 centi." :):):)
Treba se sjetiti takve fore, svaka cast.
ja sam imao sve stare brojeve i onda sam poklonio braticu on ih prodao ,ima vec dugo odlican strip

ja sam imao sve stare brojeve i onda sam poklonio braticu on ih prodao ,ima vec dugo odlican strip
Jbg, to ti je k'o kad ja dam maloj necakinji Amigu 1200 sa turbo karticom i ostalim zajebancijama i onda je ona zamjeni za Playstation. :(
P.S. Sutra sam kratko, ali stvarno kratko u Novalji, ako je ostalo "direktora" biljezim se sa stovanjem. :)
Doduse, poslije se moram voziti cca 300 km do doma pa mozda bolje da preskocimo taj event. :D:D

Jbg, to ti je k'o kad ja dam maloj necakinji Amigu 1200 sa turbo karticom i ostalim zajebancijama i onda je ona zamjeni za Playstation. :(
P.S. Sutra sam kratko, ali stvarno kratko u Novalji, ako je ostalo "direktora" biljezim se sa stovanjem. :)
Doduse, poslije se moram voziti cca 300 km do doma pa mozda bolje da preskocimo taj event. :D:D

Isuse, pa u kojoj vukojebini ti zivis :)
300km? Ima li toliko lipe nase?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom