- Член од
- 18 декември 2019
- Мислења
- 600
- Поени од реакции
- 1.666
Клуж да тепа со 2 гола разлика или повеќеFloriana да не изгуби со 2?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Клуж да тепа со 2 гола разлика или повеќеFloriana да не изгуби со 2?
Клуж да тепа со 2 гола разлика или повеќе
Мене Клуж ми е зицерче денес,со стекот баш зборев,он мрси муда нешто.Тогаш е +1,5
Него Клуж е без четворица играчи од кои двајца се со Ковид. Ма да, не би требало да е проблем тоа, Флориана и онака не е најдобрата екипа во Малта, на поклон добија титула и пласман во ЛШ, да се играше сезоната до крај, сигурно немаше да освојат.
И јас сакав,ама одложена е.Slovan Bratislava +1,5 моментално е 2.60
Дефинитивно ќе ја пробам. Не ме интересира што рипа квотата за Слован (1.60 пинакл моментално), очекувам да ги добијат.
И јас сакав,ама одложена е.
Или одложена,или службен пораз,не знам уште.
On Monay 17 August 2020, it was announced that an an unnamed player of Slovan Bratislava had tested positive for COVID-19. The player took part in Saturday game against FC ViOn Zlate Moravce. All players of ViOn players have entered a quarantine and will miss a Cup fixture against FK Podkonice. Slovan could miss a UCL 1st round qualifier against KI Klaksvik threatening their seasonal aims.
Ова беше од пред некој ден,денес гледам дека ја тргаат од понуда веќе кладилнициве.

Lesno e maki , pisi mi poraka ke ti objasnam iako nemam slife online ali isto e za site kladariti samo bidi dobitenЗначи следната цела куќа, точак, заштеденето на Х2 или 1Х.
Автоматски споено мислење:
Него ме мачи едно прашање. Ако добијам на спортлајф ова онлајн (Попрво ке се деси да падне метеор на Земјата, но да не одам оф-топик), како можам да ја префрлам добивката на картичката или како да ги подигнам парите?

Lesno e maki , pisi mi poraka ke ti objasnam iako nemam slife online ali isto e za site kladariti samo bidi dobitenЗначи следната цела куќа, точак, заштеденето на Х2 или 1Х.
Автоматски споено мислење:
Него ме мачи едно прашање. Ако добијам на спортлајф ова онлајн (Попрво ке се деси да падне метеор на Земјата, но да не одам оф-топик), како можам да ја префрлам добивката на картичката или како да ги подигнам парите?

Колку беше граница на фаули и и картони вчера за Лајпциг? И што коефициент даваат? Озбилно прашувам. Јас сакав картони+ да играм, само 5.5 беше поставена основната граница и се премислив.На специјалите за кладење во нокаут мечевите ЛШ имаше некои поклончиња.
Ако следите убаво, со малку информации за статистики, судии ова она можи да се извадат добри типови.
На пример синоќа за Лајпциг со Псж на прекршоци и картони лагано, Лајпциг од тоа што го гледав со Атлетико играа агресивен фудбал а Нејмар и Мбапе освен со фаул не знам како ќе го запреш поинаку, поготово Нејмар најфаулиран фудбалер.