- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 4.835
- Поени од реакции
- 4.036
Финансии е клучно министерство за цела влада. Ако од финансии не ти одобрат пари, гз папир не можеш да си купиш
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И те вработија тие од ДУИ или уште си во чекална?Za DUI smejme da glasame?
Мислам дека мапата на Голема Албанија треба да добие апгрејт троа поисточно према Берово. Да видиме сега ние остатокот што живееме во наводно чисти етнички средини како е да се живее под албанска јурисдикција. Ко нема на овие гомна што глумат ноншалантност ко да живееат на другиот крај на светот, а не во иста држава со некој од Тетово или Гостивар, или било кое друго населено место во Западна Македонија, да ни наложат на сите да носиме кечиња, по што реално им се може бе!
Аферим.Мислам дека мапата на Голема Албанија треба да добие апгрејт троа поисточно према Берово. Да видиме сега ние остатокот што живееме во наводно чисти етнички средини како е да се живее под албанска јурисдикција. Ко нема на овие гомна што глумат ноншалантност ко да живееат на другиот крај на светот, а не во иста држава со некој од Тетово или Гостивар, или било кое друго населено место во Западна Македонија, да ни наложат на сите да носиме кечиња, по што реално им се може бе!
Ко го мењаваа името...шо ти менува тебе оти го сменија името?Аферим.
Bitno vmro ne se vrati na vlast, a posebno Grujo.Ужас
Sega dogovorise so kolegite. VMRO me vraboti, SDSM me vraboti ili DUI me vraboti. Drzavno sum vraboten ili doprva ke se vrabotuvam.И те вработија тие од ДУИ или уште си во чекална?
Зоран Заев прерасна во еден трагичен лик во модерната македонска историја, тој сега е де факто Ванчо Михајлов на современата Македонска држава.