- Член од
- 16 април 2008
- Мислења
- 2.543
- Поени од реакции
- 2.411
Пратам фудбал за статистиката баш ми е гајле. Што е нејасно?Нешто се подудараш со постовите пратиш статистика или не?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пратам фудбал за статистиката баш ми е гајле. Што е нејасно?Нешто се подудараш со постовите пратиш статистика или не?
Ја гледаше воопшто утакмицата вчера? За мене одиграа доста добра утакмица, една од подобрите оваа сезона. Креиравме еден куп шанси, е сега неможи стално да се вадиш на нападот, како што неможиш стално и на одбраната. Немавме завршница и то е то, а то дека од 2 пати што го поминаа Севиља центарот постигнаа 2 гола е друга работа.Не бе не било до тренерот Аталанта, Волвс се клучни тимови да земете пример за мотивирани тимови, лани тоа беше Ајакс, извини ама време е да си направиш есап за се па и за резервите, тука треба да рачунаш и на повреди и ред други работи, значи за на клупа зимаш поливалентни играчи најчесто физички добри за да ти потполнат и прв тим во поразлична смисла. Ќе надокнадат со физичка спремност, за тоа ти треба концепт јбт да си покриен.
Епа муабетот е за другата работа! Плус многу случајности, не се случајни!Ја гледаше воопшто утакмицата вчера? За мене одиграа доста добра утакмица, една од подобрите оваа сезона. Креиравме еден куп шанси, е сега неможи стално да се вадиш на нападот, како што неможиш стално и на одбраната. Немавме завршница и то е то, а то дека од 2 пати што го поминаа Севиља центарот постигнаа 2 гола е друга работа.
Баш така, мислам дека се што прават е супер спакувано кога гледаш, ама не може некако цело време да се вадиме за неефикасноста како не сме имале среќа и слично.Епа муабетот е за другата работа! Плус многу случајности, не се случајни!
Зашо бе другар да се регистрира?Епа не знам, можеби згреши Оле, требаше да се регистрира како тренер-играч па да влегува и да ги решава оние шансите со гол, и да ги реактивираа Рио и Видич за овие уткамици![]()
Нешто спомнуваше статистика не се сеќавам најнај.Пратам фудбал за статистиката баш ми е гајле. Што е нејасно?
Отвори статистика од вчера да видиш кој доминира и теши се дека статистички сме биле подобри, пошто и така ја немаш гледано утакмицата.Нешто спомнуваше статистика не се сеќавам најнај.
Другар се буниш нешто не ја критикував играта туку менаџерот.Отвори статистика од вчера да видиш кој доминира и теши се дека статистички сме биле подобри, пошто и така ја немаш гледано утакмицата.