Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.674
Поени од реакции
59.791
Се е можно со нас и во два натпревари. Не сме баш екипа што победува во низа оваа сезона, не се знае кога ќе засереме нешто. Така да, сакам да победиме секако, нема што да се калкулира, сезоната е завршена, нема комбинации или ова или она, нема изговори. Трофејот си е трофеј, уште го памтиме оној со Роналдо против Лацио (каков натпревар беше тој, лудница...). Важно е од многу причини, за мене лично најважно е што можеби ќе добиеме полесна ждрепка во ЛШ и нема да ја расипеме сезоната во ноември.

Во секој случај, тоа што противници ни се Шахтјор и евентуално Севиља, не ја прави полесна работата. Штета за Манчестер, многу јако ќе беше финале со нив, посебно со Лукаку, Санчез и Ешли...

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.774
Поени од реакции
6.569
Добро е да освоиме ке земеме пехар после толку време ама ако земе Баерн ЛШ значи во супер куп со нив да не биде плачење .. плус и Сане ке го имаат :D
Не за друго ги победивме последните два дуели уште ги боли поразот .. ако решат да се одмаздат 5 да не изедеме :)

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.255
Поени од реакции
10.354
Добро е да освоиме ке земеме пехар после толку време ама ако земе Баерн ЛШ значи во супер куп со нив да не биде плачење .. плус и Сане ке го имаат :D
Не за друго ги победивме последните два дуели уште ги боли поразот .. ако решат да се одмаздат 5 да не изедеме :)
Кој го гледа тоа бе... небитно е хаха

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Мора да се оди all in на ЛЕ, не вредеше претходно, ама сега немаат што да изгубат, а прв шешир е прв шешир ЛШ.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.331
Поени од реакции
46.983
Очекуван состав од Конте, статус кво во тој сегмент, со среќа вечер.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
10000 погрешни пасој....како пијани да се во нападот..се гледа дека Конте ги прочитал и овие и добро ја постави играта, Шахјтор тотално безопасен ама нашите во полукнтрите се многу лоши...Лукаку непостој на теренот, грешат при основни пасој и прием на топка...арно Шахјтор шо се спори како желки и одма ги стигаат

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Нека кулира Лукаку, добри сме и вака, ги угушивме у средина. Мора уште еден гол и мирен финиш на мечов, врска немаат овие Шахтјор, ме плаши некој глупав гол само, таков трејдмарк што ни е цела сезона.
Барела рине. Гаљардини нигде го нема, не знам ова дали е добро или лошо. :D Дамброзио си игра стандард, еуфоричен, неписмен, силеџија, коска. Јанг врие. Одбраната стуП.
Нека влезе Ериксен после да размрда, сакам ран гол, да можат Лукаку и Лаутаро да искочат што е можно побрзо.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.120
Поени од реакции
9.068
Мора да ги победиме рандом бразилчињава...украинциве де.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.314
Поени од реакции
19.787
Нека кулира Лукаку, добри сме и вака, ги угушивме у средина. Мора уште еден гол и мирен финиш на мечов, врска немаат овие Шахтјор, ме плаши некој глупав гол само, таков трејдмарк што ни е цела сезона.
Барела рине. Гаљардини нигде го нема, не знам ова дали е добро или лошо. :D Дамброзио си игра стандард, еуфоричен, неписмен, силеџија, коска. Јанг врие. Одбраната стуП.
Нека влезе Ериксен после да размрда, сакам ран гол, да можат Лукаку и Лаутаро да искочат што е можно побрзо.
Те убив, двоен стрелец ми е :D

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Ако вратат да проверат Вар убеден сум дека имаше офсајд пред корнерот да падни голот..ама помошникот лабаво си ја остај нормално да заврши акцијата и од корнерот гол падна токму од играчот шо беше офсајд :pos: :pos:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.331
Поени од реакции
46.983
Ако вратат да проверат Вар убеден сум дека имаше офсајд пред корнерот да падни голот..ама помошникот лабаво си ја остај нормално да заврши акцијата и од корнерот гол падна токму од играчот шо беше офсајд :pos: :pos:
samo sto ne vrakaat za vakvi raboti bro. i da imalo, nebitno e.

Kajgana Shop

На врв Bottom