Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Изгледа Лампард нема да ви игра против Манчестер, умрела мајка му:(

еве ги изјавите по смртта на мајка му:

"Таа ме подржуваше кај и да патував во државата, па познавајќи ја неа знам дека ќе биде исправно да не го одиграм следниот натпревар".

"Тоа постојано ми беше во мислите"

-бог да ја простит:(

nema sansi lampard e goleem fudbaler.i ako ne ovaa sezona narednata ke pravi ratsur pak rip do majkamu:icon_frow

OK be SYN ne rekov deka provociras eee pa i ti sega si pravimi muabet ne sfakaj se ozbilno... ok pozzzz................

Пу ебаго, уше то валеше со Лампард!
А за со Манчестер ај, ама тоа ќе влијае и на играта со Ливерпул.:(

Пу ебаго, уше то валеше со Лампард!
А за со Манчестер ај, ама тоа ќе влијае и на играта со Ливерпул.:(
Изјавил дека мајка му би му се лутела доколку би го пропуштил овој важен натпревар така да можно е да игра

Еми и јас не го сметам за голем играч нешто ич не ме импресионира не знам шо е толку многу....:toe::toe:

Доволно е голем играч за да може на капитенот бр.26 да му ги чисти копачките:vozbud:

ama lampard e klucen igrac a vidic ne

vidic go pravat bog neznam sto mu e na lugevo

Еми и јас не го сметам за голем играч нешто ич не ме импресионира не знам шо е толку многу....:toe::toe:

Доволно е голем играч за да може на капитенот бр.26 да му ги чисти копачките:vozbud:
kako mozete vakvi gluposti da vikate ne znam.znaete koj ima najdobra odbrana vo Anglija???samo Man U ima vo 35 mecevi primeno 18 gola.koga igral vidic za Man U,vo prosek timot ne primal gol vo mec.taka da Vidic e igrac so klucno znacenje vo Man U.kako sto se kaj vas Terry i Carvalho taka i kaj nas Ferdinand i Vidic.i neigranjeto na Lampard kaj vas e golem hendikep.mislam derbito bez ovie 2-ca ce bide poinakvo,vazno da uzivame vo fudbalot.pozzz

p.s neka pociva vo mir majkata na Lampard

Изјавил дека мајка му би му се лутела доколку би го пропуштил овој важен натпревар така да можно е да игра
То добро, ќе игра. Ама не знам како се чувствува и со какви мисли ќе влезе во натпреварите. Можи мотивиран од то мајка му шо му го велела, ама можи и тотално отсутен:(
Видич нема да игра така да 50-50 :vozbud:
Видич е важен за Манчестер, ама не и колку Лампард за Челзи.
Едно е централен дефанзивец да немаш, а друго главнио организатор на играта.

И Видич и капитенот со број 26 се толку големи играчи шо цел тим на Интер можи да им ги чисти копачките и нозете после секоја утакмица на овие двајца. Свати? Ај марш сега!

kako mozete vakvi gluposti da vikate ne znam.znaete koj ima najdobra odbrana vo Anglija???samo Man U ima vo 35 mecevi primeno 18 gola.koga igral vidic za Man U,vo prosek timot ne primal gol vo mec.taka da Vidic e igrac so klucno znacenje vo Man U.kako sto se kaj vas Terry i Carvalho taka i kaj nas Ferdinand i Vidic.i neigranjeto na Lampard kaj vas e golem hendikep.mislam derbito bez ovie 2-ca ce bide poinakvo,vazno da uzivame vo fudbalot.pozzz

p.s neka pociva vo mir majkata na Lampard
Ова шо го велиш така е, ама кажав погоре, Видич е многу важен за Јунајтед, но не можи да е толку значаен колку организаторот на играта (Лампард).
И да те поправам за болдираново, Челзи има одлична замена за централните дефанзивци. Тоа е Алекс, и ќе се приклучи и Иванович. Е сега, ако МАнчестер нема адекватни замени за централните стопери...:toe:

Ова шо го велиш така е, ама кажав погоре, Видич е многу важен за Јунајтед, но не можи да е толку значаен колку организаторот на играта (Лампард).
И да те поправам за болдираново, Челзи има одлична замена за централните дефанзивци. Тоа е Алекс, и ќе се приклучи и Иванович. Е сега, ако МАнчестер нема адекватни замени за централните стопери...:toe:

da taka e.ima Man U adekvatni stoperi ama ne se voigrani eden so drug i tuka izleguva problemot.kako i da e,vazno da gledame dobar fudbal utre i podobriot da pobedi.pozz

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom