Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде честито и ве чекаме у полифинале, си се знаеме од таму нели? :vozbud:

Аха...
И Есиен доби жолт картон, а не смееше, шо значи нема да ја игра првата со Ливерпул

честито од мене ај да ги смачкате ливерпул .... кога се враќа чех ?

Годинава ако не ги поминиме овие левиве...
Ем реваншо е кај нас, ем две години не зафркаваа...
Мора да ги поминиме!

Честита победа.Штото и вие баксуз со голманиве само ви се повредуват

celzi ako saka premier titula ke treba da se cuva vo L.S zatoa mislam deka ke treba da odlucat na sto ke odat ako odat na premier imaat golemi sansi so ogled na toa sto ima najlesen raspored a +i man mu ide na stenford a ako ja saka l.s ke treba da se sooci so sudbinata pak protiv za niv kobniot liverpool

celzi ako saka premier titula ke treba da se cuva vo L.S
zatoa mislam deka ke treba da odlucat na sto ke odat ako odat na premier imaat golemi sansi so ogled na toa sto ima najlesen raspored a +i man mu ide na stenford a ako ja saka l.s ke treba da se sooci so sudbinata pak protiv za niv kobniot liverpool

Со првово не се сложувам. Челзи има барем по двајца квалитетни играчи на секоја позиција (на некои и повеќе).
Нема потреба да одлучуваат на што да одат. На двете! И да те поправам, не е Ливерпул кобен, туку реваншите на Енфилд. Има разлика:wink:

Со првово не се сложувам. Челзи има барем по двајца квалитетни играчи на секоја позиција (на некои и повеќе).
Нема потреба да одлучуваат на што да одат. На двете! И да те поправам, не е Ливерпул кобен, туку реваншите на Енфилд. Има разлика:wink:

ili necii odluki ( vo dvomecite )

terajte znaete vie kako !
pozZ

Пак тој...
Двата реванши беа на Енфилд, шо многу значи.
Сега не е така.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom