- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 6.966
- Поени од реакции
- 9.596
Отварат не се логират ко кликаш на спорт отварат пак и пак и пак. Ретарди
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Спортлајф, копачка, евротип?Некоја друга мкд кладилница на која во моментов мојт директ од картица,
п.с. Да им ебам матер на 2вин и на ДРЖАВНА лотарија чим овој збор го имат се знајт шо услуга мојт да пружит
SL e исто со 2вин овие другиве незнам максбет,меридијан,евротип итд дали имет опција за директно.Спортлајф, копачка, евротип?
Сигурно ли е ова?ete i mozart mozi so karticka
ps da ne imase nekoj nad 30iljadi evra vo euro standard banka![]()
Евротип имаат сигурно, веќе испробано.SL e исто со 2вин овие другиве незнам максбет,меридијан,евротип итд дали имет опција за директно.
Сигурно ли е ова?
Фала за инфото. А и нека си обноват на нивната страна пишува за со картички наскоро.Евротип имаат сигурно, веќе испробано.
Сакам да ве прашам за 1xbet пред некој ден направив исплата преку Халкбанк,30е колку што е минималната парите ми легнаа после 20 минути на сметка па дали може да имам некој проблем,т.е. дали треба да пријавам данок , пошто доста читам дека е забрането кај нас да се игра странство.
Jas od marathon vadam na halk isto za brzo vreme mi legnuvaat, ali rano e za danok prijavuvanje, danocnata prijava u mart naredna godina se pisuva.. i koga ke prijavis (ako sakas da prijavis) prijavi vo grafa danok od dohod toj ti e 10%.. ja si zabelezuvam vo tetratka koj datum i kolku sum izvadil za d asi imam crno na belo, posle u mart ke prijavam, e sea ako mi zemat pari za danok ok, ako ne togas bolje za mene..Сакам да ве прашам за 1xbet пред некој ден направив исплата преку Халкбанк,30е колку што е минималната парите ми легнаа после 20 минути на сметка па дали може да имам некој проблем,т.е. дали треба да пријавам данок , пошто доста читам дека е забрането кај нас да се игра странство.
Не.imam akaunt na mozzar dali mozam da uplajcam od stopanska banka a da isplakam na nlb ili obratno