- Член од
- 3 август 2015
- Мислења
- 1.722
- Поени од реакции
- 2.958
13 14 januar 2019 intervju finalna 20 maj seuste u finalna ocekuvam polozitelnoТи кога имаше интервју и кога ти се смени у финална ?
13 14 januar 2019 intervju finalna 20 maj seuste u finalna ocekuvam polozitelnoТи кога имаше интервју и кога ти се смени у финална ?
Koj datum si?Прегледај го приврзокот 262313кај мене указ денеска сите да си дочекате
Положително 08.10.2019Koj datum si?
CestitkiPotpisan ukaz denes polozitelno 8 oktomvri
Врати се назад неколку страни и ќе прочиташ што е новото во врска со дополнителна, воглавно што кажуваат посредниците и претпоставкиЗдраво за тие што се на дополнителна има ли нешто ново како да не заборавија цела година помина
Ne se obiduvaj gledam vekje podolgo ne vrakja na mail...Dali nekoj ima informacija dali lile styanova praka ukazi do ambasada? Veke 2 nedeli nemam odgovor od niv a ne zakazav termin preku sistemot.
Ne znam dali da zakazuvam ili da pocekam uste. A termini sega za mart 2021
Blagodaram, so ubavo da si go koristis pasosot Pozdrav.Положително 08.10.2019
Да , Има кај син ми - Влатко денес ..Tina Gjo, VlatkoN1 kaj vas nemali ukaz
Положителна беше од 1ви октомвриДа , Има кај син ми - Влатко денес ..
Preku sofjaOd ambasada go zede? Postapkata preku ambasada li ja terase?
Супер, ме радува што е така, поскоро до потпис@palekrstic - konecno mozes da me smenis na spisokot
DOPOLNITELNA
Denes posle 1 godina i 4 meseci na Dopolnitelna imam promena na status sega sum na “FINALNA”. Se nadevam sega brzo ke dojde potpis
pozz