D
Deleted member 12196
Гостин
Пред 30 години тие не беа родени. Секогаш ќе се наоѓаат нови и нови овци за стрижење. Некои еднаш, некои повеќе пати.Колку се наивни дечиштава, 30 години ништо не научија.
Пред 30 години тие не беа родени. Секогаш ќе се наоѓаат нови и нови овци за стрижење. Некои еднаш, некои повеќе пати.Колку се наивни дечиштава, 30 години ништо не научија.
Не е шутнат, цедат пари од буџет преку него. Има основано маркетинг агенција, и први проекти на агенцијата се сајтот од СДСМ и сајтот koronavirus.gov.mk.Да не почнаа полека да ги пуштаат по вода шарените што ги инсталираа по позиции? Пајо аут, Ивана аут, гледам и Демијан веројатно јадел шут карта и се вратил назад на ФБ и Твитер со некои бунтови за распределба на спонзорства, буџетирања или што и да беше тоа![]()
![]()
А баш ме интересираше чие дело се темплејт сајтчињата, глава на гилотина ставав дека Некстсенс се вмешани.Не е шутнат, цедат пари од буџет преку него. Има основано маркетинг агенција, и први проекти на агенцијата се сајтот од СДСМ и сајтот koronavirus.gov.mk.
А знаме, грб и химна?Aко немаме, ќе им даде најмалку МВР+финансии+одбрана
Зависи како им е предвидено во сценариото, изгледа само од режија смеат промени да праватА знаме, грб и химна?
За Бугарите знаеме тоа веќе е решено историја од 1944...Може само ќе го задржат името на јазикот. Нешто имаат фетиш за јазикот. Се даваме само јазик не менуваме. Кога сме на тема на јазици. Ќе има учење на албански јазик во основни и средни? Задолжително или доброволно?Зависи како им е предвидено во сценариото, изгледа само од режија смеат промени да прават
А и не знам зошто државните симболи би му значеле на оние кои одат по стапките на Ванчо Михајлов.
И тие се вмешани. Некои функционалности од сајтот, тие ги имаат правено.А баш ме интересираше чие дело се темплејт сајтчињата, глава на гилотина ставав дека Некстсенс се вмешани.
//directive for downloading bid file - not goodИ тие се вмешани. Некои функционалности од сајтот, тие ги имаат правено.
Не знам тоа, обрати се во участокотЗа Бугарите знаеме тоа веќе е решено историја од 1944...Може само ќе го задржат името на јазикот. Нешто имаат фетиш за јазикот. Се даваме само јазик не менуваме. Кога сме на тема на јазици. Ќе има учење на албански јазик во основни и средни? Задолжително или доброволно?
Јас мислев на некој аналитичар сум налетал...Не знам тоа, обрати се во участокот![]()
Тоа ќе е сурпрајз за бајрам.А знаме, грб и химна?
Едно орелче сред вентилаторот и на планината на грбот и во химна... Хасан приштина... Т. Е. Нема да има имиња на револуционери нешто ново без текст или текст помеѓу Тамара и Бени Шаќири некој попрок со геј метафори.Тоа ќе е сурпрајз за бајрам.
Не сум штаботом јас да бидам аналитичарЈас мислев на некој аналитичар сум налетал...