Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
добро е си победија поштено. искрено и немаа тешка задача

него друго сакав да кажам. товарот да го освојат пехарот во ЛШ оваа година играчите на челзи го немаат како претходните. затоа можеби од сенка се најголеми фаворити според мене.

и јасно е веќе дека челзи не е топ тема, го нема мурињо, спласна интересот.

Го нема Мурињо да се заебава по медиумиве, и спласна интересо, така е.

А то е правото, од позадина да излезиме први! Еднаш Аврам зафркна во финале, се надевам дека во ЛШ инаку ќе оди работата. Во Премиер доста е 3 место, ама во ЛШ му е мајката. Токму затоа бидејќи не е притисоко голем ко претходните години.:chelsea 2:

Сеа да ни се паднит Фенербахче или Шалке и топ. :)

bravo majstori !!!!!!
cestitki i pozZ za site

Фенер не, Шалке можи.
Ама ова е 1/4 финале, веќе натпреварувањето е во најкритична фаза, и било кој да се падне, не можиш ни да се радуваш ни да се жалиш

Тепаме денес, ја изиграв 2-2 и 3+. :)

23 Carlo Cudicini
35 Juliano Belletti
6 Ricardo Carvalho
26 John Terry (c)
18 Wayne Bridge
24 Shaun Wright-Phillips
5 Michael Essien
13 Michael Ballack
10 Joe Cole
39 Nicolas Anelka
15 Florent Malouda
Subs: 40 Hilario, 22 Tal Ben-Haim, 12 John Mikel Obi, 21 Salomon Kalou, 14 Claudio Pizarro.

Со вакови сили се спротиставуваме на Барнсли. Терено е лош, а капак на се, и врни дожд. Гадно ќе се намачиме...

Тепаме денес, ја изиграв 2-2 и 3+. :)

Од твоја уста до божји усти... Ја чекам уште та за 1500ден... Не се многу, ама бар ќе се истам колку-толку од "зијанот"...

П.С 35мин. и уште 0:0... Ајде имат време... :uvo:

Од твоја уста до божји усти... Ја чекам уште та за 1500ден... Не се многу, ама бар ќе се истам колку-толку од "зијанот"...

П.С 35мин. и уште 0:0... Ајде имат време... :uvo:

i ja ja iam isto,vidov ovde fantom imase postirano 2-2 i ja odma ja uplativ i sega:tapp:

Ве зафркна и двајцата, полувреме 0-0.:)

Упс, тројцата...:)

Абе, знајте куп натпревари, а особено со понеквалитетни противници во гости се тешки, а вие 2-2. ПА и терено е лош, а плус и врни.

Ве зафркна и двајцата, полувреме 0-0.:)

Упс, тројцата...:)

Абе, знајте куп натпревари, а особено со понеквалитетни противници во гости се тешки, а вие 2-2. ПА и терено е лош, а плус и врни.

Јас ја немам 2-2, ја имам 2 само... Значи двајца зафркна... Да се надеваме дека немат да бидат тројца... :uvo:
fantomX, абе за овие и вселена да игрет Челзи требат да ги победит...:toe:

Ја само велам оти не е лесно, а не дека не треба да тепа Челзи.
Сакам пласман понатаму, резултат не гледам.

Да, но сеа гледај и резултат.... Челзи губит!!! :shok:
Да му е*ам мајката, да му еб*м :(:(:(

Пу ебаго, дури гледав огномет од тараса (пошо в центар седам в Прилеп) примивме гол!:(
Ништо, барем да израмниме прво.:chelsea 2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom