D
dobramuzika
Гостин
se pretpostavuva deka pred nashata civilizacija postoele i drugi napredni civilizacii, mozhno e i ponapredni od nashata, pa od tamu i piramidite, shto ne me i chudi.
Мала испрафка буразерче. Нашата цивилизација не е напредна, туку баш уназадена. Технологијата е напредна.se pretpostavuva deka pred nashata civilizacija postoele i drugi napredni civilizacii, mozhno e i ponapredni od nashata, pa od tamu i piramidite, shto ne me i chudi.
se soglasuvam.Мала испрафка буразерче. Нашата цивилизација не е напредна, туку баш уназадена. Технологијата е напредна.
А тоа ти е сасвим друго.
И ја се согласувам со моето мислење, а богами и со твоето согласување.se soglasuvam.
Кога не го употребуваш мозоко туку наместо него дигитрон и компјутер падот на интелегенцијата е природен резултат буразеру исто како кога не употребуваш мускул он атрофира.Таа технологија не се измисли сама, луѓето ја пронајдоа и усовршија. Е сеа дека сме под огромни бранови на пропаганда и коефициентот на интелигенција ќе иде надолу во наредните векови, тоа е резултат на смислен план, во никој случај природен развој на настаните.
Интелигенција е брзина на процесирање на податоци и ништо више, математиката е една наука каде што луѓето што се интелигентно надарени успеваат. Тие еден или два проценти луѓе од светската популација работат за вие да имате луксузи како смартфони, интернет, итн. А дали тоа ви се допаѓа или не, големите корпорации не ги занима многу.Кога не го употребуваш мозоко туку наместо него дигитрон и компјутер падот на интелегенцијата е природен резултат буразеру исто како кога не употребуваш мускул он атрофира.
Друго, интелегенцијата не у математиката врз која се заснова цела модерна наука. Интелектуално е напредна цивилизацијата, ама тоа се само море на информации у нашиот ум, то јест меморија. Напредни сме у стомаците и у мрзата, у претеранио комфор. Луѓето у недостаток на интелегенција ја развиваат технологијата, то јест алатките.
Може и за тоа служеле, кој да ги знае денес, посебно што се празниПирамида е нешто слично како капела : D пред да ги однесееф у гробнице. Пирамиде служиле и за посматртање на омилени соѕвездија.
daj kazhete neshto da gledam, da se zanimavam na jutjub, koj kje cheka do utre vecher za novo video na balkan ufo.Може и за тоа служеле, кој да ги знае денес, посебно што се празни
daj kazhete neshto da gledam, da se zanimavam na jutjub, koj kje cheka do utre vecher za novo video na balkan ufo.Може и за тоа служеле, кој да ги знае денес, посебно што се празни
Имаше еден канал Беби мур, ако е активен ... да проверамdaj kazhete neshto da gledam, da se zanimavam na jutjub, koj kje cheka do utre vecher za novo video na balkan ufo.