Затоа некој скафандери и маски ќе носи цел ден.
УДРИ БАТООООО!!![]()
Затоа што не можеш да им изнадаваш на луѓево картички за туризам и после да ставаш туристички места под карантин. Друга работа е што видовме кај нас како иде тоа, ставаш Х град под карантин и саат после одлуката следи евакуација.Зошто не се стави цел Охрид под карантин сега? До средина Септември не треба да има, ни ин, ни аут... добро ин е ок, ама аут, ноуп.
Е добро де, нема да се спомнува терминот карантин. Ќе го наречеме екстра ол инклузив екстендед векејшн. Плус ќе се додадат екстра вакви евенти, аеродромот ќе остане отворен, за да можат да доаѓаат шлајмови како овие од регионот и пошироко, ама само ин, аут никако. Тие што се од странство ќе може секако да си заминат назад.Затоа што не можеш да им изнадаваш на луѓево картички за туризам и после да ставаш туристички места под карантин. Друга работа е што видовме кај нас како иде тоа, ставаш Х град под карантин и саат после одлуката следи евакуација.
Не сме педерска држава туку психопатска,со народ удрен во главата кој го водат психопати политичари.Абе само ко ќе ми текнит дека за Велигден три дена не затворија ко кучиња во шинтерница,а сега журки секс дрога и алкохол ,ко вирусов да не постои.Невидено лудило!
Ја никад не сум сакал журки ама откако видов како се забавува моментално „Здраво дечки, Алекс овде“ ми се прижурка.Кој идел на журки претходно нормално дека ќе сака да го праи тоа пак. Кој нејкел журки и гужви ќе си седи дома како и до сега.
...а болнички кревет веднаш се заменува со претседателска столица во Собрание
Ама човекот нема ковид Бјонси, не е опасен ако се придржува кон мерките, ако носи маска и сите таму присутни ако носат исто така маски на лице....а болнички кревет веднаш се заменува со претседателска столица во Собрание
... среде лето од „пневмонија“ ама не причинител коронавирус!се лежи во инфективно каде е ударно место со КОВИД19 и наеднаш ОП! во Собрание на седница претседателот ќе заседава!
... се прашувам кои мерки се почитуваат?![]()
Како нема ковид....што мајка барал на Инфективна, ако имал пневмонија предизвикана од икс друга работа ќе лежел на Пулмологија.Ама човекот нема ковид