Со кој од познатите фаци би сакале да имате секс?

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
Нина не можам органски да ја сварам ама не можам да разберам како примероци како онаа пластичнана лепотица погоре ви се некој репер за лепота - од старт препознавам туба хијалурон во устата, затегнати уши, импланти и што не, таман како за 18+ филмови. Министерката барем е природна. :toe:
Софија е една од најубавите србинки моментално.
Не греши душа
пс.Разгледај други слики низ нет,страхотна е

Софија е една од најубавите србинки моментално.
Не греши душа
пс.Разгледај други слики низ нет,страхотна е
Да си ја оставела устата каква што и била (каква и да била, другите зафати не ги земам во предвид) убедена сум би била уште поубава. Вака делува како да ја праела кај Suze post korona usti evtino :)

Нина не можам органски да ја сварам ама не можам да разберам како примероци како онаа пластичнана лепотица погоре ви се некој репер за лепота - од старт препознавам туба хијалурон во устата, затегнати уши, импланти и што не, таман како за 18+ филмови. Министерката барем е природна. :toe:
...и јас се чудам, мислам поштујем секаков вкус, ама ова како хорор филмови, зомби примероци, што знам може сега е тоа тренд на тоа да се палат мушкиве,

ice_screenshot_20200731-165443.png ice_screenshot_20200731-165501.png ice_screenshot_20200731-165521.png

еве рацете се природни, ама страшни, и џабе и е сето тоа кога не знае да носи штикла, а си ја носи онака искривена! :facepalm:

...треба да отвориме тема за „оговарање“ да не бидеме тука офтопик! :P

Да си ја оставела устата каква што и била (каква и да била, другите зафати не ги земам во предвид) убедена сум би била уште поубава. Вака делува како да ја праела кај Suze post korona usti evtino :)
Од модерниве "манекенки" една не ми текнува што нема правено операција и е натурале. Сите си го упропастуваат лицето и пресадуваат масти у гз и цицки. Или па стават силикони во цицките и готово топ модели се. Ма да Софија да не си ја направила устата како гз на мајмун би била најдобра риба на балканов.

Малце свежина на темава...
Прегледај го приврзокот 261256

п.с сериозно некој сака да има секс со женска која конзумура јогурт, сирење и домат, истовремено?
Звуче дека вегетарјинаски се хране. Немам против. И урдичка ке и дадам покрај јогурто, сирењето и патлиџано.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom