Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Наместо да си го задржат Политано за многу помала сума што верувам дека Интер ќе се согласи......тие купват комплетно ист таков играч за 30 милиони.....неможам да ги разберам овие потези макар и од бизнис перспектива...сигурно нешто се случва со перење пари или разно разни прикривање на даноци со вакви нелогични трансфери
Ами Феран во Сити за 30 милиони? Не ја разбирам логикава стварно. Ептен се нервирам што дебиливе наши не го купија.Хименез за 80 милиони, си еба мајката и фудбал и се
Феран Торес е грабеж за тие пари.Ами Феран во Сити за 30 милиони? Не ја разбирам логикава стварно. Ептен се нервирам што дебиливе наши не го купија.
pa se ofajdija, bolji igrac za taa para, so tie kvaliteti i iskustvo idi ti najdi u januari.Интер се офајдија од Ериксен. Сега и другиов outcast ако може да го соберат.
Pa ke go zadrzat, takov e dogovorot, pozajmica i sledna godina i permanenten transfer potoa. Pojacuvaat i oni klupa, sto te cudi toa, narocito napadot im e tinja za rotacija, plus i kalehon si zaminuva ko sloboden igrac vo valensija. Insinje i lozano levo ( osven ako ne si ide vtoriov ), petanja, mertens i crniov od lil kao i da se preziva centralno ( milik e tuka ama bi trebalo da go prodavaat letovo ), i politano i under desno. Ne im deluva vaka loso na hartija narocito ako toj crniot gi opravda parite sto ke gi dadat za nego i im dostavi sezona so dosta golovi.Наместо да си го задржат Политано за многу помала сума што верувам дека Интер ќе се согласи......тие купват комплетно ист таков играч за 30 милиони.....неможам да ги разберам овие потези макар и од бизнис перспектива...сигурно нешто се случва со перење пари или разно разни прикривање на даноци со вакви нелогични трансфери
30%? HhhhhInsinje i lozano levo ( osven ako ne si ide vtoriov ), petanja, mertens i crniov od lil kao i da se preziva centralno ( milik e tuka ama bi trebalo da go prodavaat letovo ), i politano i under desno. Ne im deluva vaka loso na hartija narocito ako toj crniot gi opravda parite sto ke gi dadat za nego i im dostavi sezona so dosta golovi.
Ова е за дефанзивецот од Атлетико
Земајте ги шпекулациите за Хименез или било кој играч од Волвс со доза на сомнеж зошто знаете дека во клубот Мендеш има удел индиректно и голем дел од нив таму се негови клиенти - во превод, нема да е прв пат сам да пушта патки по новинари за да крева цени или внимание за играч.
Знам, се надоврзав на дискусијата од сабајлетоОва е за дефанзивецот од Атлетико![]()