Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Тошевски во Албанија доаѓа Најденов

Sent from my MAR-LX1A using Tapatalk

Последно уредено:
Тошевски во Албанија доаѓа Најденов

Pa so ogled na situacijata, Najdenov i eventualno ostanuvanje na dvoecot Micevski i Najdovski kje bide premija za nas.
Nego interesno kje bide sto kje praime za Gk ovaa sezona..

Тоа значи тие што ќе се појават на тренинг остануваат?

На тренинг нема сигурно да бидат Аврамовски, Новак, Брдаровски, а многу веројатно нема да бидат и дел од клубот во иднина поради неможноста да се спогодат за високите плати што ги имаат, а за прениските нови што им се нудат.

Моите информации се дека речиси сигурно ќе останат Мицевски, Најдовски, Колевски. Другите ќе бидат деца, надополнети со нови играчи.

На тренинг нема сигурно да бидат Аврамовски, Новак, Брдаровски, а многу веројатно нема да бидат и дел од клубот во иднина поради неможноста да се спогодат за високите плати што ги имаат, а за прениските нови што им се нудат.

Моите информации се дека речиси сигурно ќе останат Мицевски, Најдовски, Колевски. Другите ќе бидат деца, надополнети со нови играчи.
starata plata na kolevski mu e od prilika kolku maksimalnata koja sega ja nudat, a tie pari momentalno nikoj drug ne bi mu gi ponudil, taka sto ako mu ja nudat maksimalnata plata ili nesto priblizno do toa nisto cudno da ostane.

za micevski tesko mi se veruva, ima solidno CV i ako ne mu davaat na crno povise tesko mi se veruva deka bi ostanel za 2.000 sto e nekolkukratno pomalku od starata plata.

inace mene ne bi me cudelo da ostane brda vo slucaj da ne se dogovori vo albanija, sepak pre nema da ima ogromni ponudi kade i da odi, a bi me cudelo da potpise za shkupi, tie valjda nema da mu nudat dupla plata.

Аврамовски бил на тренингот..

Аврамовски бил на тренингот..

Грешка беше на некој од порталиве, го нема ни на слики, изгледа корегирано е кој и да го имаше пишано тоа. На сликиве не го гледам ни Колевски, и он ли си отиде? Ако останат Мицевски, Најдоски, Цветановски и Попзлатанов ќе биде премија...

Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
Може некој да даде список од сите фудбалери кои биле на првата прозивка?

Според тоа шо го видов на сликата на тренинг..
Velkovski-Najdoski-Naumcevski
Pop Zlatanov-Micevski-(Ako dojde Najdenov)-?
Blazevski-Petkovski-Cvetanovski
Ако остане овој состав и не е баш лошо..
Автоматски споено мислење:

И голманот Илич е тука исто

Само да не фо земат Марко БаЉистот, се му ебам.

Ме интересираше кои се децава. Има ли некој интересен меѓу нив?

1 коло има да бидат ко утепани.1 полувреме ако истрчаат добро ќе е.

@nsan
Извадок од линкот горе:
"Моментално, Вардар има буџет до месец декември, а неофицијално ќе располага со сума од нешто околу 500.000 евра. "

Значи ако екипава брои 20 души и од буџетот се одвојат 400.000 еу за плати и 100.000 еу за останати трошоци за 4 месеци (декември), тогаш испаѓа дека секој фудбалер може да зема плата до 4000 еу.
Некој поупатен да ме корегира??

Следен лик што ќе спомне политика и партии оди на бан. Преку кур сте сите партиски потрчковци, идете замарајте пред штаб, а Вардар остајте го на оние што стварно го сакаат и се загрижени. Вардар бил и ќе биде поголем од сите политички партии!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom