Serie A 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата Splendora
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Пупоне = Мондо за сиромашни :kafence:
Добро бе, толку време ме знаете, нели приметивте дека тролам, нормално дека немаше пенал, срамна одлука на судијата што друго да кажам :)

Јас сум ти спротивност од Мондо, мене ме краси објективноста:pipi:
Автоматски споено мислење:

Btw, честито титула на јувентус, уште многу години со Сари да си бидат :icon_mrgr:

Ајде јувентини, честитки за нова титула. Специјален поздрав за @Сладоледџија, иако годинава со Лацио изгубивте 2:1 вкупен скор :kuracc:
Иначе не спомнав коа игравте со нас, Дибала е неверојатен мајстор, не знам што им е на Јуве што сакаа да го шиткаат, детето е ѕвер!

Добро бе, толку време ме знаете, нели приметивте дека тролам, нормално дека немаше пенал, срамна одлука на судијата што друго да кажам :)

Јас сум ти спротивност од Мондо, мене ме краси објективноста:pipi:
Автоматски споено мислење:

Btw, честито титула на јувентус, уште многу години со Сари да си бидат :icon_mrgr:
Да му се фатиш ти на Мондо :kuracc:

Што ќе честиташ на лопови и криминалци бе, не вреди. :D дабогда се распаднете уште утре. :D

Честито титула, сум заборавил какво е чуството да се внесе малку светлост и радост за нешто толку небитно и после 2 саати да заборавам и да кажам па кој кур имам јас од тоа

Јувентус е шампион, кој сака нека честита...

DetailedAdvancedCutworm-size_restricted.gif

Честитки до Јуве
8d595bd527cebc994efdbb4c7ac0985d.jpg

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Завидлк :kafence:

Последно уредено:
Да му се фатиш ти на Мондо :kuracc:
Гледаш и со овој пост ја покажа твојта субјективност, ако некој треба да ти се фати, тоа е твојот колега од фан клуб јувентус @Scirea :kafence:

Каква е корона табелата? Милан шампион, Аталанта втора?

Најмногу титули во низа во европскиот фудбал:

14 Сконто Рига во Летонија (1991-2004)

14 Линколн Ред во Гибралтар (2003-2016)

13 Розенборг во Норвешка (1992-2004)

13 БАТЕ Борисов во Белорусија (2006-2018)

11 Динамо Загреб во Хрватска (2006-2016)

Таман додај ги и Јувеи Флора Талин на листава. Сите домашно првенство фраери на исто место.
Заедно имаат европски успех ко Нотингем Форест

Дај боже и 10та да освојат по ред. Едниве не можат да се пласираат во ЛШ, другиве испаѓаат уште по групи што доведува до фактот дека миланските екипи ќе останат цела декада со зеро титули, а тоа одма ги залекува фрустрациите :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom