shumecha.tableta
Модератор
- Член од
- 26 декември 2013
- Мислења
- 3.325
- Поени од реакции
- 17.794
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како успеа да ги поставиш шишињата полулегнати во торта?
Баш дека е мека, полесно се зацврстија, инаку ќе распукаше чоколадото.Како успеа да ги поставиш шишињата полулегнати во торта?
Дека мека, би очекувала да се превртат
Баш ми е криво што си имал негативно искуство.Али од грешките се учи!Pizza Francescana од @chef_cook!
Всушност, се е поинаку, ја ебав работата. Во маркет ми рекоа дека Горгонзола кој знае од кога не добиле. Рокфор имаше уште само едно пакување, девојчето ми шепна да не го земам. Земав некое плаво сирење, бидејќи и на интернет видов дека прават со него. Се заебав, тоа е виновно за се. Сега ми е јасно зошто chef_cook велеше да се користат конзервирани круши. Не најдов. Не најдов ни Виљамовка, која е помека и послатка. Најдов едни шо ми ги утрапија на пазар, па уште да сме заокружеле, на 100-ка. Овие останаа тврди после печење, недоволно слатки, а сирењето упропасти се.
Прегледај го приврзокот 260734
Направив уште една, да се корегирам. Оваа беше без плавото сирење. Меѓутоа, додадов и карамелизиран кромид, бидејќи има и такви на интернет. Малку подобро ама, не се префркнав.
Прегледај го приврзокот 260735
Затоа, chef_cook, твојот рецепт ќе чека подобри денови
... леле прејде на дупли лук!,,,pileshki stek ala leto,,,mariniran vo zholchka i uvaljan vo belka so nisheste I zachini,,,drugoto se gleda,,,
Прегледај го приврзокот 260801
Плус народ се трга од тебе, мераци!,,,lukot e edna od nekolkute magii shto majkata priroda go ima dadeno na chovekot,,,posebno na nashevo podnebje odgledan i rasten na priroden nachin,,,/Torchirus prijatele pomagaj/ za zdravstvenite pridobivki da ne se povtoruvam so vekje mnogute postoechki napishani trudovi,,,
![]()