Што готвите во моментов?

  • Креатор на темата Креатор на темата perez9
  • Време на започнување Време на започнување
Како успеа да ги поставиш шишињата полулегнати во торта?
Дека мека, би очекувала да се превртат
Баш дека е мека, полесно се зацврстија, инаку ќе распукаше чоколадото. :X3:
 
Pizza Francescana од @chef_cook!
Всушност, се е поинаку, ја ебав работата. Во маркет ми рекоа дека Горгонзола кој знае од кога не добиле. Рокфор имаше уште само едно пакување, девојчето ми шепна да не го земам. Земав некое плаво сирење, бидејќи и на интернет видов дека прават со него. Се заебав, тоа е виновно за се. Сега ми е јасно зошто chef_cook велеше да се користат конзервирани круши. Не најдов. Не најдов ни Виљамовка, која е помека и послатка. Најдов едни шо ми ги утрапија на пазар, па уште да сме заокружеле, на 100-ка. Овие останаа тврди после печење, недоволно слатки, а сирењето упропасти се.
20200729_152152.jpg
Направив уште една, да се корегирам. Оваа беше без плавото сирење. Меѓутоа, додадов и карамелизиран кромид, бидејќи има и такви на интернет. Малку подобро ама, не се префркнав.
20200729_155002.jpg
Затоа, chef_cook, твојот рецепт ќе чека подобри денови
 
Pizza Francescana од @chef_cook!
Всушност, се е поинаку, ја ебав работата. Во маркет ми рекоа дека Горгонзола кој знае од кога не добиле. Рокфор имаше уште само едно пакување, девојчето ми шепна да не го земам. Земав некое плаво сирење, бидејќи и на интернет видов дека прават со него. Се заебав, тоа е виновно за се. Сега ми е јасно зошто chef_cook велеше да се користат конзервирани круши. Не најдов. Не најдов ни Виљамовка, која е помека и послатка. Најдов едни шо ми ги утрапија на пазар, па уште да сме заокружеле, на 100-ка. Овие останаа тврди после печење, недоволно слатки, а сирењето упропасти се.
Прегледај го приврзокот 260734
Направив уште една, да се корегирам. Оваа беше без плавото сирење. Меѓутоа, додадов и карамелизиран кромид, бидејќи има и такви на интернет. Малку подобро ама, не се префркнав.
Прегледај го приврзокот 260735
Затоа, chef_cook, твојот рецепт ќе чека подобри денови
Баш ми е криво што си имал негативно искуство.Али од грешките се учи!
Коа спомна карамелизиран лук,пробај пица со камембер/бри и карамелизиран лук )))))
 
@shutrak е мој човек, и јас пред да забременам гнетев свеж лук. Во храна, колку повеќе-толку подобро. После мака мачев со здивот и мачнини, ама вредеше! Сега ќе гледам на слики само. :(
 
,,,lukot e edna od nekolkute magii shto majkata priroda go ima dadeno na chovekot,,,posebno na nashevo podnebje odgledan i rasten na priroden nachin,,,/Torchirus prijatele pomagaj:icon_mrgr:/ za zdravstvenite pridobivki da ne se povtoruvam so vekje mnogute postoechki napishani trudovi,,, :icon_mrgr:
 
,,,lukot e edna od nekolkute magii shto majkata priroda go ima dadeno na chovekot,,,posebno na nashevo podnebje odgledan i rasten na priroden nachin,,,/Torchirus prijatele pomagaj:icon_mrgr:/ za zdravstvenite pridobivki da ne se povtoruvam so vekje mnogute postoechki napishani trudovi,,, :icon_mrgr:
Плус народ се трга од тебе, мераци!
 

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom