Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Дај боже последен нека му е,
Иначе Линделоф изигра докторска утакмица по толку критики
Признавам за Линделоф денес,докторски изигра.
Да му ебам мајката у пичка сепак.

Sent from my SM-A920F using Tapatalk

Лакше се дише. :D

Ептен на мускули беше ова. По играта денес а богами и преку поголемиот дел од сезоната не заслуживме ЛШ но фала богу и ние последните години да се мушнеме на сила.

Сега неколку добри трансфери и да заличиме на нешто.

Бруно последните три натпревари издиша. Би требало екипата многу подобро да изгледа на почетокот на новата сезона кога кондиционо ќе бидат спремни. Погба денес беше најдобар на теренот, чисто ќе водам евиденција за оние кои имаат спремен темплјет за плукање по Погба кога игра послабо.

Големата букова 80 милионска глава и фудбалот се два различни поима.
Тука некаде се со вирџил, дури може и малку подобар да е
(Бар последниве 2-3 кола јер ВВД имаше смешна текма пред некое коло)

Лестер пола тим пензионери пола детска градинка, ние слаби, они утепани. Накратко Матич, Линделоф и Погба ја држеа утакмицава! Не беа лоши ван Бисака и Марсијал, остало т'нкооо! Ги стигна сите екипи умор.

Бруно последните три натпревари издиша. Би требало екипата многу подобро да изгледа на почетокот на новата сезона кога кондиционо ќе бидат спремни. Погба денес беше најдобар на теренот, чисто ќе водам евиденција за оние кои имаат спремен темплјет за плукање по Погба кога игра послабо.
Ударај рецки колку утакмици ќе изгубиме заради него, да не ти биде досадно. Ќе имаш работа подоста.

Ударај рецки колку утакмици ќе изгубиме заради него, да не ти биде досадно. Ќе имаш работа подоста.

Ќе видиме, еве ја новата сезона за месец и пол. Очекувам Погба да биде најдобар играч на Јунајтед.

Вака така се протнаа некако во ЛШ....затоа пцовките ќе ги чувам за следна сезона сега радости малце :oleee:

Догодина би бил задоволен со истава позиција на табела, само многу порано и подоминантно обезбедена. Буквално од сите тимови што завршија под нас може да донесеме по некој играч што би засилил ротација (а корона кризата треба да ги нормализира цените), така да, нема да имаат оправдување за фокусирање само на првотимски трансфер цели сезонава.

Ќе видиме, еве ја новата сезона за месец и пол. Очекувам Погба да биде најдобар играч на Јунајтед.
Да не ме сфатиш погрешно, јас не го мразам Погба, греота е да имаш таков однос спрема хендикепиран човек. Јас само не го сакам во Јунајтед. Ако се остварат твоите очекувања, ќе ни остане должен уште четири сезони, ништо више!

Да не ме сфатиш погрешно, јас не го мразам Погба, греота е да имаш таков однос спрема хендикепиран човек. Јас само не го сакам во Јунајтед. Ако се остварат твоите очекувања, ќе ни остане должен уште четири сезони, ништо више!

Сакал не сакал, му спремаат нов договор.

Дечки ајде доста со песимизмот. 3 завршивме, тоа е најбитно. Многу од нас не ни помислувале на тоа пред некој месец. Сега ЛЕ без притисок и одиме по трофеј.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom