Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.908
Поени од реакции
7.476
Дај боже последен нека му е,
Иначе Линделоф изигра докторска утакмица по толку критики
Признавам за Линделоф денес,докторски изигра.
Да му ебам мајката у пичка сепак.

Sent from my SM-A920F using Tapatalk

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.612
Поени од реакции
6.410
Лакше се дише. :D

Ептен на мускули беше ова. По играта денес а богами и преку поголемиот дел од сезоната не заслуживме ЛШ но фала богу и ние последните години да се мушнеме на сила.

Сега неколку добри трансфери и да заличиме на нешто.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Бруно последните три натпревари издиша. Би требало екипата многу подобро да изгледа на почетокот на новата сезона кога кондиционо ќе бидат спремни. Погба денес беше најдобар на теренот, чисто ќе водам евиденција за оние кои имаат спремен темплјет за плукање по Погба кога игра послабо.

Член од
11 април 2012
Мислења
4.725
Поени од реакции
5.470
Големата букова 80 милионска глава и фудбалот се два различни поима.
Тука некаде се со вирџил, дури може и малку подобар да е
(Бар последниве 2-3 кола јер ВВД имаше смешна текма пред некое коло)

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.636
Поени од реакции
8.216
Лестер пола тим пензионери пола детска градинка, ние слаби, они утепани. Накратко Матич, Линделоф и Погба ја држеа утакмицава! Не беа лоши ван Бисака и Марсијал, остало т'нкооо! Ги стигна сите екипи умор.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.636
Поени од реакции
8.216
Бруно последните три натпревари издиша. Би требало екипата многу подобро да изгледа на почетокот на новата сезона кога кондиционо ќе бидат спремни. Погба денес беше најдобар на теренот, чисто ќе водам евиденција за оние кои имаат спремен темплјет за плукање по Погба кога игра послабо.
Ударај рецки колку утакмици ќе изгубиме заради него, да не ти биде досадно. Ќе имаш работа подоста.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Ударај рецки колку утакмици ќе изгубиме заради него, да не ти биде досадно. Ќе имаш работа подоста.
Ќе видиме, еве ја новата сезона за месец и пол. Очекувам Погба да биде најдобар играч на Јунајтед.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Вака така се протнаа некако во ЛШ....затоа пцовките ќе ги чувам за следна сезона сега радости малце :oleee:

Член од
24 март 2010
Мислења
15.323
Поени од реакции
26.261
Догодина би бил задоволен со истава позиција на табела, само многу порано и подоминантно обезбедена. Буквално од сите тимови што завршија под нас може да донесеме по некој играч што би засилил ротација (а корона кризата треба да ги нормализира цените), така да, нема да имаат оправдување за фокусирање само на првотимски трансфер цели сезонава.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.636
Поени од реакции
8.216
Ќе видиме, еве ја новата сезона за месец и пол. Очекувам Погба да биде најдобар играч на Јунајтед.
Да не ме сфатиш погрешно, јас не го мразам Погба, греота е да имаш таков однос спрема хендикепиран човек. Јас само не го сакам во Јунајтед. Ако се остварат твоите очекувања, ќе ни остане должен уште четири сезони, ништо више!

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Да не ме сфатиш погрешно, јас не го мразам Погба, греота е да имаш таков однос спрема хендикепиран човек. Јас само не го сакам во Јунајтед. Ако се остварат твоите очекувања, ќе ни остане должен уште четири сезони, ништо више!
Сакал не сакал, му спремаат нов договор.

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
Дечки ајде доста со песимизмот. 3 завршивме, тоа е најбитно. Многу од нас не ни помислувале на тоа пред некој месец. Сега ЛЕ без притисок и одиме по трофеј.

Kajgana Shop

На врв Bottom