Признавам за Линделоф денес,докторски изигра.Дај боже последен нека му е,
Иначе Линделоф изигра докторска утакмица по толку критики
Тука некаде се со вирџил, дури може и малку подобар да еГолемата букова 80 милионска глава и фудбалот се два различни поима.
Заеби брат..Тука некаде се со вирџил, дури може и малку подобар да е
(Бар последниве 2-3 кола јер ВВД имаше смешна текма пред некое коло)
Ударај рецки колку утакмици ќе изгубиме заради него, да не ти биде досадно. Ќе имаш работа подоста.Бруно последните три натпревари издиша. Би требало екипата многу подобро да изгледа на почетокот на новата сезона кога кондиционо ќе бидат спремни. Погба денес беше најдобар на теренот, чисто ќе водам евиденција за оние кои имаат спремен темплјет за плукање по Погба кога игра послабо.
Ќе видиме, еве ја новата сезона за месец и пол. Очекувам Погба да биде најдобар играч на Јунајтед.Ударај рецки колку утакмици ќе изгубиме заради него, да не ти биде досадно. Ќе имаш работа подоста.
Да не ме сфатиш погрешно, јас не го мразам Погба, греота е да имаш таков однос спрема хендикепиран човек. Јас само не го сакам во Јунајтед. Ако се остварат твоите очекувања, ќе ни остане должен уште четири сезони, ништо више!Ќе видиме, еве ја новата сезона за месец и пол. Очекувам Погба да биде најдобар играч на Јунајтед.
Сакал не сакал, му спремаат нов договор.Да не ме сфатиш погрешно, јас не го мразам Погба, греота е да имаш таков однос спрема хендикепиран човек. Јас само не го сакам во Јунајтед. Ако се остварат твоите очекувања, ќе ни остане должен уште четири сезони, ништо више!