Fantasy Premier League 2019/20

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Добро е не сум најлош :), викендов имам 25 бода у игра(8 играчи до сега), 17 на клупа

На крај Антонио од Вест Хем ќе има повеќе поени од цел мој тим колово. А можда и Стерлинг :D

Решив да се отарасам од Салах и играчи на Ливерпул. Го направив тоа, Салах си дробеше. Го вратив повторно за Барнли и Арсенал, не може со фудбалот да се спои.

Арнолд во минус, прекрасно.

Ќе има фото-финиш во последни 2 кола :D
fpl.PNG

Ќе има фото-финиш во последни 2 кола :D
Прегледај го приврзокот 259155
Последно коло, го искористив FH чипот, еве како изгледа поставата

Martinez
Aurier - Bardsley - Pieters
Salah - KDB - Sterling(C) - D.Silva - Bruno
Kane - Ings
Greenwood klupa, fileri...

Салах ме заеба на велико, на клупа... Штета сакав Обамејанг да го земам ама ете, не се коцкав...
Минимална беше разликата чинам 15/20бода ?
Па нека победи подобриот, мислам посреќниот :D

Newbie likes манџа!

Последно коло, го искористив FH чипот, еве како изгледа поставата

Martinez
Aurier - Bardsley - Pieters
Salah - KDB - Sterling(C) - D.Silva - Bruno
Kane - Ings
Greenwood klupa, fileri...

Салах ме заеба на велико, на клупа... Штета сакав Обамејанг да го земам ама ете, не се коцкав...
Минимална беше разликата чинам 15/20бода ?
Па нека победи подобриот, мислам посреќниот :D

Newbie likes манџа!

За малце :D Добра сезона overall, веројатно и најдобра ми е досега откако ја играм играва, честитки за првото место :)

80+ колово.

Туку на оверал борбата за прво место јака :D
Првиот искористил трипл на Салах. Цел живот ќе го пцуе Клоп.
Третиот со КДБ капитен растури и веројатно тој ќе биде победник (Бугарин инаку)
Четвртиот очај, отишол во минус да го купи Салах и го ставил капитен.

Не сфаќам зошто се залетаа по Салах толку последново коло, тие некои рекорди што и да бркаа со број на бодови, голови, whatever, јасно беше дека се недостижни, а Салах секако беше аут во трката за прв стрелец. Од друга страна Сити одмараа претходното коло, и плус испаднаа во куп, а Де Брујне го бркаше рекордот на Анри, он и Стерлинг беа апла сигурици за ова коло, плус Обамејанг и Кејн. Иначе, имав 1 фри трансфер за колово, искористив Фри-Хит пред 2 кола, и сакав Сар (Ватфорд) да го мењам, со 6.3 максимум достапни, се мислев за Грилиш, Маунт, Фоден и на крај Редмонд го земав :D

За малце :D Добра сезона overall, веројатно и најдобра ми е досега откако ја играм играва, честитки за првото место :)
Честитки и за тебе, делеме ја првата позиција :D
43242355.PNG
Наредната сезона ќе ја решеме :)

Кога ќе може да се прават состави за следна сезона? :D

Како го направи ова, баш ме интересира што срамови сум имал во минатото

Од FPL беше објавено.

Најмногу што можеш да видиш за претходни сезони е оверал ранк и вкупен број на поени (Points > View gameweek history). Или некој скриншот ако имаш на форумов поставено :D

Back
На врв Bottom