Фото натпревар #174 - Водопад

• Креатор на темата Креатор на темата Forza Milan!!!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
одбери една слика со која сакаш да учествуваш на натпреварот

@santelli јас немам слика од водопади, на сите сум или и јас сликан, или шефот нешто се глупира :P
Нек биде последната од Пехчево.

Знаете ли што сум направила денес?:sramezliv:
Пуштив јутуб, побарав водопади, сликнав еден, два, со мобилниот..и кога видов после колку се убави сликите, се засрамив...зарем на стари години да лажам:lolzz::lolzz:
Имам слики со водопади, но пред нив сум сликана се цела трупа...ништо, не учествувам..( не дека се насекиравте или пак ке пропадне натпреварот)..ама барем си признав:toe:

Знаете ли што сум направила денес?:sramezliv:
Пуштив јутуб, побарав водопади, сликнав еден, два, со мобилниот..и кога видов после колку се убави сликите, се засрамив...зарем на стари години да лажам:lolzz::lolzz:
Имам слики со водопади, но пред нив сум сликана се цела трупа...ништо, не учествувам..( не дека се насекиравте или пак ке пропадне натпреварот)..ама барем си признав:toe:
И јас од таа причина нема да учествувам :(

Мене водопади па не ме привлекувале за да појдам да ги посетам, повеќе по слики ги гледам :)

Е така признајте си. [emoji28]

Јас така направив на Перичник, а баш убав водопад посебно во зимно време. Ќе треба пак да отидам само него да го сликам. [emoji3]

Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk

А до кога е пријавување? ))) пошто не сум дома,а треба у стари тлф. да барам слика? )))))
ќе те почекам не се секирај, ти спремам специјално толкување

ќе те почекам не се секирај, ти спремам специјално толкување
Хахаха,значи унапред е спремено толкувањето,без разлика шо ќе објавам ))))
Автоматски споено мислење:

Медни водопади,Кисловодск,РусијаIMG-20200724-WA0028.jpgIMG-20200724-WA0029.jpgIMG-20200724-WA0031.jpg

Хаджокски теснец,Адигеја,Русија )))
IMG-20200724-WA0032.jpgIMG-20200724-WA0033.jpgIMG-20200724-WA0036.jpg

Последно уредено:
TmoDxsI.jpg

Хахаха,значи унапред е спремено толкувањето,без разлика шо ќе објавам ))))

Медни водопади,Кисловодск,РусијаПрегледај го приврзокот 260180Прегледај го приврзокот 260181Прегледај го приврзокот 260182

Хаджокски теснец,Адигеја,Русија )))
Прегледај го приврзокот 260184Прегледај го приврзокот 260185Прегледај го приврзокот 260186
Неееее тамам рБота, сакав да кажам дека посебно ќе се посвњтам на твојата анализа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom