Sranje za sranje.Jas ti veruvam deka taa e bash I realna cena za NAJDOBRATA kineska klima.
So zdravje da si ja sluzis.
Автоматски споено мислење:
Super si se spastril I ti. Ja za tie pari zemav Gree Lomo. E toa e sranje u boja.
.biga, sudbina.
Sranje za sranje.Jas ti veruvam deka taa e bash I realna cena za NAJDOBRATA kineska klima.
So zdravje da si ja sluzis.
Автоматски споено мислење:
Super si se spastril I ti. Ja za tie pari zemav Gree Lomo. E toa e sranje u boja.
Jas zatoa i ja kupiv ako imase greaci i dzabe da mi ja davaa nemase da ja zemam ne mi treba greaci vo inverter klima ne kupuvam sporet tuku klima.Da dobra e tvojata ama nema greaci.
Lepi ne osekas deka te voziJas zatoa i ja kupiv ako imase greaci i dzabe da mi ja davaa nemase da ja zemam ne mi treba greaci vo inverter klima ne kupuvam sporet tuku klima.
Aj belja na +33° za greaci se diskutira*Jas zatoa i ja kupiv ako imase greaci i dzabe da mi ja davaa nemase da ja zemam ne mi treba greaci vo inverter klima ne kupuvam sporet tuku klima.
Druze koj saka neka vozi mojot stav za Greacite vo Inverter klima e toj.Lepi ne osekas deka te vozi
Он си вози на бензин, не поштува дизел затоа што има греачи.Lepi ne osekas deka te vozi
Fala bogu eden od vas da priznae deka Gree e sranjeSranje za sranje.
.biga, sudbina.
Mislam deka ne ..pokazuva samo edna od T,ama dal.vnatresna dal,nadvoresna,ne sum siguren...kojaDo tie sto imaat amber dali na temp kopceto koga stiskate gi pokazuva site vnatresna i nadvoresna temperatura....
Не покажува.... А према упатството треба да покажува.Do tie sto imaat amber dali na temp kopceto koga stiskate gi pokazuva site vnatresna i nadvoresna temperatura....
Ova e pozz do site sto go mrazat Gree od dnoto na dusata...jas nemam.nisto protiv nikoj i nikoj proizvoditel na klimi*Fala bogu eden od vas da priznae deka Gree e sranje
Ova e pozz do site sto go mrazat Gree od dnoto na dusata...jas nemam.nisto protiv nikoj i nikoj proizvoditel na klimi*
Inaku klimata e pustena vo 15h.na +33° nadvoresna (feels like 36) /vnatre podesena na 24 fan2 -krena do550w kratko potoa se zadrza okolu 300 i spusti gledate i sami na kolku*pozzz