- Член од
- 26 јуни 2013
- Мислења
- 3.597
- Поени од реакции
- 14.641
Не сум изненаден у реду е господа секој си црпи инспирација од минатото ја обликува,ја копира или као год на куров.
Инстаграм ми е попрактичен во врска со овие материјали вака ми е дрн дупки али ај да ја пунам темава малку шо знам,и не води негде далеку само онака сликички малку панини и тако даље
Инаку како дете собирав еден албум со Бетмен и Робин баш мислам у тоа време идеше и серијата Batman (1966-1968) на Мтв или сегашна Мрт како и да е инаку серијата мислам се прикажуваше кај нас касни 90с рана 2000 нека ме поправи некој точно ако знае,и како може такви работи да се фрлат мислам сигурно или сум го фрлил или пак ми се мота уште една опција у глава да сум го собрал,а за возрат да имам добиено некоја шугава топка
ама клинец што ти разбира.
Историја значи.Исто така и вртев по некој албуми(фотографи) по дома исто имам играчки од Бетмен,од Бетмобилот(и тоа две),и се е тоа одамна исфрлено.(Можда ќе падне и некоја сликичка да ви покажам ако бидете послушни и мирни)
Така малце разглобив уште некоја приказна,и може сум малкуцка ко Boomer ќе ми извините.
Чувајте се како и секогаш.
Инстаграм ми е попрактичен во врска со овие материјали вака ми е дрн дупки али ај да ја пунам темава малку шо знам,и не води негде далеку само онака сликички малку панини и тако даље

Инаку како дете собирав еден албум со Бетмен и Робин баш мислам у тоа време идеше и серијата Batman (1966-1968) на Мтв или сегашна Мрт како и да е инаку серијата мислам се прикажуваше кај нас касни 90с рана 2000 нека ме поправи некој точно ако знае,и како може такви работи да се фрлат мислам сигурно или сум го фрлил или пак ми се мота уште една опција у глава да сум го собрал,а за возрат да имам добиено некоја шугава топка
ама клинец што ти разбира.Историја значи.Исто така и вртев по некој албуми(фотографи) по дома исто имам играчки од Бетмен,од Бетмобилот(и тоа две),и се е тоа одамна исфрлено.(Можда ќе падне и некоја сликичка да ви покажам ако бидете послушни и мирни)
Така малце разглобив уште некоја приказна,и може сум малкуцка ко Boomer ќе ми извините.
Чувајте се како и секогаш.