Најекономично греење и ладење

Член од
8 ноември 2017
Мислења
2.532
Поени од реакции
2.828
Jas ti veruvam deka taa e bash I realna cena za NAJDOBRATA kineska klima.
So zdravje da si ja sluzis.
Автоматски споено мислење:

Super si se spastril I ti. Ja za tie pari zemav Gree Lomo. E toa e sranje u boja.
Sranje za sranje.
.biga, sudbina.

Член од
31 декември 2019
Мислења
380
Поени од реакции
492
Do tie sto imaat amber dali na temp kopceto koga stiskate gi pokazuva site vnatresna i nadvoresna temperatura....

Член од
16 март 2019
Мислења
3.322
Поени од реакции
5.392
Bidejki imam TST rebrendirana Gree
Kaj Gree klimite so pritiskanje na dalecinskoto na dugmeto TEMP pokazuva samo vnatresna temperatura inaku treba da kazuva i nadvoresna temperatura no zosto ne kazuva nadvoresna neznam.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.733
Поени од реакции
4.131
Fala bogu eden od vas da priznae deka Gree e sranje
Ova e pozz do site sto go mrazat Gree od dnoto na dusata...jas nemam.nisto protiv nikoj i nikoj proizvoditel na klimi*
Inaku klimata e pustena vo 15h.na +33° nadvoresna (feels like 36) /vnatre podesena na 24 fan2 -krena do550w kratko potoa se zadrza okolu 300 i spusti gledate i sami na kolku*pozzz

Attachments

Последно уредено:
Член од
16 април 2019
Мислења
383
Поени од реакции
543
Ova e pozz do site sto go mrazat Gree od dnoto na dusata...jas nemam.nisto protiv nikoj i nikoj proizvoditel na klimi*
Inaku klimata e pustena vo 15h.na +33° nadvoresna (feels like 36) /vnatre podesena na 24 fan2 -krena do550w kratko potoa se zadrza okolu 300 i spusti gledate i sami na kolku*pozzz

pa ako e soba 4x4 ke spuste i na 150 w
pa se gleda deka e namalila posle 17:30 i e rabotela nad 600w a ne kako sto si pisal kratko posle vklucuvanje vo 15h namalila so potrosuvackata

Член од
31 декември 2019
Мислења
380
Поени од реакции
492
Mene mi nema logika ama izgleda deka dava samo vnatresna i na koja temperatura e namestena posto Ucrown-ot pokazuva i nadvoreshna temperatura a i dalinskoto na Amberot cim ima opcija za nadvor treba da pokazuva nadvor i taka ima ista sonda pozadi na kukishteto kako Ucrown a i samoto dalinsko mislam samo za Amber model se koristi. Denes na Ucrown 37 i da proveram na Amber 27 si pomisliv deka sondata ne e vo red...

Kajgana Shop

На врв Bottom