A
Aexil Kong
Гостин
1. Да не си од село зашто постојат стереотипи одма дека си земјоделец и инстантно си подолу на ранг-листата;Секогаш се соочувуаме барем ние машките кога треба да пријдеме и да се запознаеме со некоја девојка па бидеме одбиени или ке се запознаеме некое време и после се изгубува таа личност што сме ја запознале не враќање на социјалните мрежи и пред тоа не сме згрешиле ништо односно која е причината дали е материјалното или незз.... едноставно лично ја имам пробано многу пати али немам успеано секогаш почнуваме како пријатели додека да дознаеме кој каков карактер носи па многу пати сум сретнал исти карактер како и ја али не сум груба личност интересен ги смеам лугето али не помага во таа цел то е тоа доколку имате искуство би ми помогнално да пробам на таков начин кој би ми го предложиле ..
2. Да имаш слики и доста фоловерси на инстаграм (заеднички фоловерси што повеќе тоа подобро);
3. Да имаш добар социјален статус, да те бие некој „добар глас“ меѓу граџанството;
4. Да имаш пари за провод, поточно пари ако имаш ќе си дозволиш во секое време и секс за пари;
5. Да си поседуваш добри црти (убавец).
------
10. Да си фраериште со многу измислени приказни за да бидеш поинтересен и entertainer, ама ризикот овде е што после таа употреба може во канта ќе завршиш.