A
Avenger99
Гостин
Жив циркус е темава@Avenger99 е активен, само што не пишува, а чита, прати ко некој глушец, се крие ко некоја пичкетина,
Жив циркус е темава@Avenger99 е активен, само што не пишува, а чита, прати ко некој глушец, се крие ко некоја пичкетина,
Да, бистар си ти. Или ти кажа некоја од вашите шо била у штаб кај комуњартите?Ќе им позајмите од кај вас од која Општинска Организација и да си. И така Заев ви купи да си ги мачкате газињата по комуњарските штабови дур се чепкате.
еве вика темава била циркус, јас мислев дека нема ни да се јави, @Avenger99 дај кажи нешто да не се добива погрешен впечаток.А има ли шо да каже па да напише нешто?
Поубаво е вака да си реагира само.
Кажи ти кога се враќаш од Острелија, да ги трошиш парите во мајка Македонија?еве вика темава била циркус, јас мислев дека нема ни да се јави, @Avenger99 дај кажи нешто да не се добива погрешен впечаток.
Дедо ми бил на албанска граница платеник пред WW2, и он имал некој другар албанец. Иначе дедо ми знаел перфект албански. Се бричел кај него, албанецов му бил бербер. Еден ден албанецов му рекол, немој да доаѓаш веќе кај мене....ме влече нешто да ти го пресечам вратот. Многу работи од тогаш се смениле, ја сум имал другар албанец, сум спиел кај него. И сега имам еден, да му се јавам дојди ме нападнаа ќе дојде ако треба да се пука со некој.F... off dude не глуми butthurt, па му бил шокирачки постот на Дуа Липа.
Мислам, не ми глумите либерали, исто срање сме целиот балкан, читајте ги коментите во тој пост и ќе разбирате, уште пострашно е што апсолутно мнозинство тука викате дека Косово је Србија а истовремено глумите повредени од таа мапа, која патем е во спортски контекст и политички не би требало ништо да значи.
Многу лесно е да се впери прст кај другата страна и да обвинувате, ама ниту еднаш, веќе 8 години сум во форумов, ниту еднаш еден член не читав да каже нешто за односот на вашите држави кон албанците, што е пострашно уверени сте дека немале лош однос.
Причини за поделби и омрази има насекаде.
никогаш не се враќам во северџанија, ви посакувам све најлошо, од срце.Кажи ти кога се враќаш од Острелија, да ги трошиш парите во мајка Македонија?
Ваааау, оргинално нема што.Кажи ти кога се враќаш од Острелија, да ги трошиш парите во мајка Македонија?
Не, Заев се фалеше на ТВ дека купил Вазелин за педерчињата од ул.Павел Шатев да се мачкаат на газот.Да, бистар си ти. Или ти кажа некоја од вашите шо била у штаб кај комуњартите?
Ај од почеток кај отоманите бевте корисни идиоти, после 500 години пак на погрешна страна со Аустро-угарите, 41 се со фашистичкиот окупатор и ден денеска величите балисти, 99 година пак сте корисни идиоти на Нато, 2001 исто така и кроз цел овој огромен временски период имате направено толкави злосторства што со збор не се опишуваат, со што и ден денеска како орда напаѓате поединци и сега се прашуваш за односот на нашите држави кон албанците...и најсмешно е што вашиот обичен народ сеуште живее како во 11 век, со радикален ислам, необразовани, жени затворени во куќа со тие крпи преку лице и место вината да ја барате во вашите политички лидери, на вас ви се криви државите према кои сте биле непријатели и уште сте.F... off dude не глуми butthurt, па му бил шокирачки постот на Дуа Липа.
Мислам, не ми глумите либерали, исто срање сме целиот балкан, читајте ги коментите во тој пост и ќе разбирате, уште пострашно е што апсолутно мнозинство тука викате дека Косово је Србија а истовремено глумите повредени од таа мапа, која патем е во спортски контекст и политички не би требало ништо да значи.
Многу лесно е да се впери прст кај другата страна и да обвинувате, ама ниту еднаш, веќе 8 години сум во форумов, ниту еднаш еден член не читав да каже нешто за односот на вашите држави кон албанците, што е пострашно уверени сте дека немале лош однос.
За што бе,што им фали?Си скенираат фискални,ги уживаат благодетите што им ги донесе животот Секој три месеци по 1800 динари си печалатКај си бе лаки, дај кажи некоја трогателна приказна за тоа колку фин човек бил Буљаш Османи и како ти го сменил животот или шо и да лажеше на времето
Уште ти остана да се брукаш по темиве, сопартијците твои (Waoo, k3b, avenger, let3 итн) некако слабо активни
Суштината е што однос се гради на меѓусебна доверба и почит. Живеете во држава која ја понижувате на секој чекор со веење на знамиња на туѓа држава и со децениско промовирање на територијални претензии.ама ниту еднаш, веќе 8 години сум во форумов, ниту еднаш еден член не читав да каже нешто за односот на вашите држави кон албанците, што е пострашно уверени сте дека немале лош однос.
Ох душичка. И ти ли акаш негде по светов за корка леб? И ти си бил еден од загрижената дијаспора за државата? Ако, ќе ти помине, не се секирај.Ваааау, оргинално нема што.
Зошто би се враќал во држава каде народ не реагира на 18 години терор на дуи и Ахмети ама затоа распали по Апасиев дека е небањат и не заслужува место во собрание?
Ете баш убаво кажа, за корка леб.Ох душичка. И ти ли акаш негде по светов за корка леб? И ти си бил еден од загрижената дијаспора за државата? Ако, ќе ти помине, не се секирај.