Парламентарни избори - 15 Јули 2020

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување

Кој политички блок ќе успее да состави влада?

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Граџанину и баба знае дека кој и да е на власт лапа провизии,
муабетот беше за бомбата, дали имало или немало бомба со милиони!
Немаше, уживај. Ќе се врати еден ден Гвујо на бел коњ.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.325
Поени од реакции
26.269
Прочитав, ама @Toma не мораше да знае за ова, исто како што децата не мораат да знаат дека Дедо Мраз не постои.

Единствено му замерам за тоа што не ја адресирал екипата на Иванов со име и презиме.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436

Единствено му замерам за тоа што не ја адресирал екипата на Иванов со име и презиме.
Никола Поповски за сите овие сликаниве е Хенри Кисиџер.

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.180
Поени од реакции
3.428
Прочитав, ама @Toma не мораше да знае за ова, исто како што децата не мораат да знаат дека Дедо Мраз не постои.
Пак го извтруваш муабетот, а не ја даваш бомбата каде се милионите,
и само за потсетување ако не те мрзе можеш да си пребараш, јас сум еден од првите кој побара Грујо да си даде оставка по 27 април и на локалните да се оди со нов тим оти се виде дека има товар на парламентарните кој одзимаат гласови, ама он неќеше (оти не го чита форумот) и после го стави дрвото Ж'миц кој е како да не постои во државава.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Пак го извтруваш муабетот, а не ја даваш бомбата каде се милионите,
и само за потсетување ако не те мрзе можеш да си пребараш, јас сум еден од првите кој побара Грујо да си даде оставка по 27 април и на локалните да се оди со нов тим оти се виде дека има товар на парламентарните кој одзимаат гласови, ама он неќеше (оти не го чита форумот) и после го стави дрвото Ж'миц кој е како да не постои во државава.

M

Macedon1um

Гостин
АА и Алтернатива изгледа не му даваат шанси на Заев за широка влада со Дуи

На прашањето околу преговорите за формирање Влада, Таравари рече дека за нив се отворени сите опции, но главен услов е ДУИ да не биде дел од парламентарното мнозинство, повторувајќи го ставот на партиското раководство дека по 18 години треба да се случи промена кај албанскиот политички блок.

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Алијанса во понеделник ќе протестираат заради полнење на кутии, приговорите им биле одбиени од ДИК. Имале по списоци случаи каде што мртви луѓе се заокружувани и гласано е во нивно име, исто и за луѓе во странство било забележано дека гласале. На некои места каде што све живо е иселено а излезност има од 85%. :facepalm:
Пишав, овие константно ќе си победуваат кај албанците со вакви методи, ако не одат во опозиција.
А тука исто се поставува прашањето каде се нашите п*зди да се побунат за вакви нерегуларности или и за ова им се криви гласачите?

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.180
Поени од реакции
3.428
Гледаш дека ти напишале дека се збори за провизии за кинески автопати, ама никаде внатре во снимката не се спомнува автопат ниту кинески фирми, зборуваат за нешто ама може да е било што и може да е било која валута, може да е и било каков % од нешто (иако знаеме дека зборат за провизии), ама не знаеме за што точно се работи.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Гледаш дека ти напишале дека се збори за провизии за кинески автопати, ама никаде внатре во снимката не се спомнува автопат ниту кинески фирми, зборуваат за нешто ама може да е било што и може да е било која валута, може да е и било каков % од нешто (иако знаеме дека зборат за провизии), ама не знаеме за што точно се работи.
А ха, всушност зборуваат за кукулички. 11 или 13 милиони кукулички.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.343
Поени од реакции
24.018
Имам, тоа е точно. Ама потурци како Бишевац, Велија, Фијат, Нора и слични не ги можам уште од времињата кога ВМРО-ДПМНЕ беше власт, а не па сега.
Primer de. Ne mi teknuvase na nikoj drug oficijalem vmrovski pretstavnik pa logicno pomisliv na tebe.

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.180
Поени од реакции
3.428
А ха, всушност зборуваат за кукулички. 11 или 13 милиони кукулички.
Во таа снимка се кажува 5%, 15 или 18 и 3, се гледа дека и снимките ги немаш слушано тука така ти рекле од штаб.

Јас сум реален и сакам да не се шират лажни вести и затоа те цитирав таму, оти убаво знам дека не се спомнуваше 11 милиони евра.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom