- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.352
- Поени од реакции
- 84.569
Повели.Дали има либерал македонец во форумов, сакам да го прашам нешто?
(ок, ме претркале други)
Повели.Дали има либерал македонец во форумов, сакам да го прашам нешто?
Твитерџиите знаат.не сум знаел дека се бугарашки
Сите сме либерали кога дозволивме како малцинство да си играте со нас и државата. Слободно прашај.Дали има либерал македонец во форумов, сакам да го прашам нешто?
Јас не дозвољавам... Ама па кој ме прашува менеСите сме либерали кога дозволивме како малцинство да си играте со нас и државата. Слободно прашај.
Тoј е ликoт штo зaеднo сo Зaев ги имaaт удренo темелите нa пoлитичкиoт дилентaтизaм вo Мaкедoнијa.Акo oтвoриш лексикoн кaј терминoт Шупелкa немa oбјaснувaње,сaмo сликa негoвa стoи2500 гласа за павле богојески. Да сретнеш некој на улица.. па добро бе што мислеше..
И луѓе "спонтано" ќе се собираа со автобуси да слават победа...Да си гласавте за ВМРО и да извадеше 61 ништо од овие циркузи немаше да има.....добро, можеби Грујо ќе пропарадираше по триумфалната капија и то.
Автоматски споено мислење:
Да си гласавте за ВМРО и да извадеше 61 ништо од овие циркузи немаше да има.....добро, можеби Грујо ќе пропарадираше по триумфалната капија и то.
Уште ли сте под импресии на пропагандата за режимот?И луѓе "спонтано" ќе се собираа со автобуси да слават победа...
Ја у автобус немаше да се качам да не беа тие фри драјвој.И луѓе "спонтано" ќе се собираа со автобуси да слават победа...