Фан Клуб: Интер

Најсрање дресови прави Најк, на сите им е јасно тоа. Но, дава најмногу пари на клубовите, огромни договори се потпишуваат, а то е најбитно, затоа не се буни ниеден клуб за дизајнот.

Aj na domasniot nekako sviknav neka tera ama gostinskiov e dnoto, i na net reakcijata globalna na navivacite dovolno govori, najneprodavan dres ke im e ova u istorija valjda veke treba da se svesni za toa. Ne znam kolku moze da se reagira ama defintivino gostinskiov treba da se otfrli i da se odi na nesto drugo, tesko sranje e.
Sezonava vtoriot i tretiot dres ni gazat, ne znam koj kur im e na najk so ovoj dizajn.

Inace se spekulira deka Samsung ke gi smenat Pireli na dresovi vo idnina.
Можно е третиот дрес да биде реплика на дресот со кој освоивме Куп на УЕФА со Роналдо. Барем тоа да не го заебат ако е можно, многу го сакам тој дрес.

Види ...... од друга страна со најружните дресови освоивме триплете ... можда е некоја карма :pos:

Види ...... од друга страна со најружните дресови освоивме триплете ... можда е некоја карма :pos:
Следната сезона беа тие дресови, ако мислиш на тој линиите шо се заматени?
2009 2010 имавме убави дресови.
c42428a1c723ae05a76988fe59593cc0.png

inter-milan-2009-10-away.jpg

Да да моја грешка , мислев тие пиксел дресовите .... :pos:

Знаев дека ќе го остави Ериксен на клупа.

Јок....барем засега не делуваат дека се тргаат за да примат гол и едните и другите како што правеше пола тим на Јувентус против Милан...за понатаму ќе видиме

Едина добра ствар од целава ситуација е што буквално кур ме боли за било кој од играчиве дали ќе го продадат или не.
Ова првпат во живот ми се случува,а имам фатено навистина црни денови на мртвиов ни тим.

Ima li Konte ovaa sezona pobedana nekoe derbi ili nekoja posilna utakmica vo Seria A?

Mene ne mi e Jasno, zosto ne se pravat sitni fauli da im ja seckaat igraat na protivnikot. Tuku se povlekuvaat i cekaat.
Druga rabota, sporo vrakjanje pRi izgubena topka, so sto se stvara kontra za protivnikot. Da ne se gubi topkata treba siguren pas, a kaj nas bas nema sigurni so kje na gazat na topka.
Vidal, povekje od Jasno e zs go saka Konte, nekoj koj kje trca 90min,koj kje se tepa so protivnikot. Nie takov u Tim nemame.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom