Парламентарни избори - 15 Јули 2020

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување

Кој политички блок ќе успее да состави влада?

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 јануари 2008
Мислења
2.439
Поени од реакции
5.486
Браво бе Грубиии беее... Груби за команда.... овај премиер де!

TrendS

Work Smart, Not Hard
Член од
14 декември 2018
Мислења
4.419
Поени од реакции
30.017
20200717_195125.jpg
Го гледате Артан Груби на Анална 5 ТВ?
- Готова била работата.....Насер Зибери првиот Албанец премиер на Република Македонија......нема отстапување
.......даљинското го треснав од земја, ќе го искршев и телевизорот за малце...преживеа.
Све по список терористочко да им е*ам

Последно уредено:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.790
Поени од реакции
12.157
Еднаш во животот се решив да се кладам на политика и тоа каква кладба...дека сдсм и вмро заедно ќе имаат над 650.000 и погодете....642.000 имаат заедно :facepalm: ...значи од 890 во 2016 паднаа на 642 и тоа сдсм шо направи тежок поткуп на ѓупците и на администрацијата......да се кладам на дуи дека ќе освои пратеник ќе изгубам од шо сум бот:yid:

Иначе Левица за малце не освоиле пратеник во 4-рката на сметка на вмро:pos:...во изборна единица каде шо вмро газеле секогаш за малце не изгубија пратеник...сдсм замислете во Новаци победија каде сите до еден во куќите имаат знамиња од вергина и се колнети вмровци...:D
Ама имаат и вработени во РЕК ;)
За референдумот некои биле натерани да одат. Ова е потврдена информација. Не знам за сите, затоа викам некои

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Ама имаат и вработени во РЕК ;)
За референдумот некои биле натерани да одат. Ова е потврдена информација. Не знам за сите, затоа викам некои
Абе не само тоа..туку и градоначалникот Љубе бил супер и му бркал работа на сите наводно..ама пак не вервам дека заколнети вмровци ќе гласаат за сдсм дека градоначалникот бил добар :D....или сепак не ;D

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Не е сaмo винaтa кaј пoлитичaрите,рaзмислете мaлце.Кoгa ги присилијa Сдсш пoсле 2001дa прaвaт кoaлицијa сo Дуи,некaде oкoлу плaдне Али Ахмети требaше дa влезе зa прв пaт oфицијaлнo у Скoпје.Тoгaш немaше вaкa дoстaпен интернет,пa сo уште двaјцa другaри вртевме сo кoлa oд кaј бензинскaтa у Ѓoрче 2 пa дo центaр и нaзaд,еднo 10 пaти мoждa се движевме пo тaa рутa oчекувaјки дa се приклучиме нa тoлпa нaрoд штo ке ги блoкирa улиците и немa дa дoзвoли терoристите дa влезaт у пaрлaментoт и у влaдaтa,пa мaкaр дa изгoрелo и целo Скoпје у пaкет сo влaдaтa и пaрлaментoт.Нигде никoј,штaмa.А кaкo вчерa дa беше се сеќaвaм дoбрo и кoгa гледaм сегa штo се дешaвa нa мoменти ми дoaѓa смешнo иaкo е зa плaчење.Пa уште кoгa ке ми текне времетo кoгa се рaстурaше Југoслaвијa,у Слoвенијa,Хрвaтскa и Бoснa oпкoлени кaсaрни,зaрoбени вoјници и луѓетo грaбaaт oружје a oвде Глигoрoв и Кљусев ги мoлaт Кaдиевиќ и Аџиќ дa си земaт целaтa oпремa и oружје сaмo мир дa имaлo.Пoлекa ке испaдне декa шкoнoвиве уствaри се и премнoгу блaги зa вaкви гмизaвци кaкo нaс

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Еве ти над мене човек што ти потврди,така да пред да изедеш гомна распрашај се малце и ти и тие што ти лајкнале
Предметот е изборен. Тоа што бил наводно „задолжителен“ требало да пријават во инспекторат :)
Иначе, еве ти крема
1595009053708.png

Член од
24 март 2010
Мислења
15.328
Поени од реакции
26.278
Прегледај го приврзокот 259256
Го гледате Артан Груби на Анална 5 ТВ?
- Готова била работата.....Насер Зибери првиот Албанец премиер на Република Македонија......нема отстапување
.......даљинското го треснав од земја, ќе го искршев и телевизорот за малце...преживеа.
Све по список терористочко да им е*ам
Што толку се вознемири?

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.695
Поени од реакции
37.678
...коалиција е да се има заедничка програма, дејствување, идеологија , а не коалиција е кога се има спротивни мислења дури и спротивна платформа како сменување на химна, албанец премиер, тоа не е коалиција -тоа е уцена, ајде бе Гоце новинар си, кажи го на зот Груби... што ќе биде ако ДУИ нема да влезе во влада? ќе „ни го упуца“ а??
леле нивното не е национализам туку се за едно заедничко општество, а нашето ако спомнеме интереси на Македонија било национализам, ауууу а бе во сопствена држава тоа е патриотизам иди шоч во Албанија и покажи си го својот албански патриотизам, аууу како не бев јас сега Гоце...

кликни на поцртаното „watch on you tube“ слушај од 1:25 од видеото !

...Зибери освен што е најстар со бела коса, што квалитети има бре тој, во офисот си има фотографија на зид со два различни лика на лице и опачина, па како некој ќе му дојде на гости, така ја врти!
... ставот колку му е вреден, го падна АА на брашно за кратко време и сега като билбил поинаква песна пее, ете нека биде постирано за да се знае како може човек да биде превртлив, ама не било кој - на времето зборот Беса беше поим, а АА курташак изигра со неговиот збор и стручност како аналитичар!
и тоа од Алсат на ју тјуб, одвај го најдов иако и тие го избришаа како сите на друго место ... секаде е избришано, во сите ТВ портали да нема трага од силниов аналитичар :facepalm:

Последно уредено:

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.422
Нема драж ако влада праат СДСМ со ДУИ и Насер премиер... Најкомплетна ќе биде сликата ако ДПМНЕ, Левица и ДУИ прават влада со Насер Зибери.

Skylake

proseCUTE
Член од
7 јули 2016
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.712
И јас да бев на место на Ахмети не би попуштил во барањата за Албанец премиер. Кога гледам ваква дисфункционална држава, со вакво лидерство кое целовреме витка кичма на сите барања и насекаде раздава дел од колачот, зошто и јас со 15 пратеници да не уценувам. Настрана цело непочитување што го покажа Заев кон Ахмети во предизборна кампања, кога беше самоуверен дека нема да му требаат гласоте од Ахмети. Според мене ќе попушти Заев и ќе има Албанец премиер, нема врска муабетот дека сега само барал многу за да се компензира и да дојде до нешто реално, па понатаму ќе барал премиер, сега е најидеално време, не е глуп Ахмети да не нагази до крај.
Ја има Заев и таа опција да оди кај Села, Тачи и Апасиев и да ги моли нив. Ако сите тројца прифатат ќе фатат точно 61.

Член од
17 август 2009
Мислења
3.680
Поени од реакции
5.309
Еве и Муслиу комуњарот си ги работи добро сдсм :sekcza:

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Се ситите и сеир фaќaте декa Груби ги турил у шише кoмуњaрите,декa немa дa oдстaпеле Зибери дa бил премиер?
И тoa штетa ке биде зa кoмуњaрите или зa нaрoдoт и држaвaтa? Сaми себе сеир си фaќaте

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom