Аmi oti taka. do koga vakamoj btatcrt
moj btatcet sto raboti na granizata sabalje mi kaza deka ni so test ni so nisto nema da te pustat so mk pasos da flezes vo bugarija
Аmi oti taka. do koga vakamoj btatcrt
moj btatcet sto raboti na granizata sabalje mi kaza deka ni so test ni so nisto nema da te pustat so mk pasos da flezes vo bugarija
neznae i on ..kaza mnogu ljuge probat da pominat da pominat za potreba da si podignat bg drzavjanstvo ama opet nazad osven ako prifatis da si vo karantin 14 denaАmi oti taka. do koga vaka
na MK granica ili na bugarskata raboti ?moj btatcrt
Mozno e ne si samKe ima maltretiranje uste 3 4 meseca preku amabasada u pm veke.... Ne e mozno site sopki gi fativ ovie godini....
Ama stv ne mi e jasno, da se prave problem koga veke ti ostanalo samo da go finisiras procesot, koga veke dojde vakva situacija neka se odviva se preku ambasada ama da trae toa najveke mesec, a ne 3 ili 4....strasnoMozno e ne si sam
Sent from my iPhone using Tapatalk
Imas internet pobaraj go sam brojot, koga bese normalna situacijata sretnav eden sto cekase da se slika i da si go prodolzi pasosot i mi rece deka posle slikajneto za 2 meseci ke mu stignel noviot,dali e taka ne znam,javi se i prasaj gi.Nekoj znae li na forumot kolku se ceka za slikanje vo Konzulat ... ( prethodno podignat ukaz , Adresa i maticen broj vo SOFIA )
i dali ima nekoj broj od konzulatot vo Bitola ???
Roditel ili potvrda?Intervju 29.01.2019, prepiska 8957/2019 aber nema da se smeni od zadolzitelna.
Kje zbesnam vise![]()