Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
излишна е секоја дискусија околу Заев и ликовите кои ги бранат неговите политики.
Толку.
Поголемиот дел околу изборите па и резултатите е овде само сеуште не ми е јасно зошто овие од ДПсНЕ учествуваат во играта која ја гледа целиот народ, и колку од нив се вмешани во изборната измама и фалсификат.@Таксист имаш ли нешто да кажеш во врска со изборните резултати?
Не сум сигурен, ама мислам дека кажа - албанските партии пет пари не вредат."Ваков очаен политичар што смета дека албанскиот глас вреди помалку од гласот на другите може да оди најмногу во опозиција, а најдобро е да оди надвор од политика"
Ова го изјавуваат од штабот на Сдсм за Мицко![]()
А пред 5 дена искача бомба кај што Зајко вика дека албанскиот глас ни 5 пари не вреди.![]()
Која хипокризија човече...
?Еве го бранителот од синоќа.
Прегледај го приврзокот 259102
Pavle Bogoevski na Telma, mi se prisra instant.
Па на тој прашак шмркање добро е и што може три чекори да направи без да падне.Не дека не се знаеше дека е политички неписмен овој, ама испадна ептен тежок дибидус, проста реченица не знае да каже без да тресне глупост.
Konechni neoficijalni.46-44 officially