Груевски не напушти, но груевизмот живее во градите на секој еден ездесовец!da izlezese narod i da im dadese 63 pratenika na sdsm nemase da mora da se zamaraat so shipcite ali jbg
Многу малку се тие што всушност бојкотираа. Јас вчера не гласав, а моето лично неизлегување не го поврзувам со бојкотирање, едноставно нема партија што ги застапува моите интереси. Да излзеше раководството на ДПМНЕ со дециден и категоричен став дека при првиот ден од нивното враќање на власт ќе го поништат преспанскиот договор, вратат името на државата, и укинат двојазичноста, јас ќе бев нацртан пред гласачкото место на 15ти уште во 6:30. ДПМНЕ место да се посвети на тоа што е битно, и тоа што би им донело победа, они се замараа со тоа што правел Заев кога бил на власт, како демек ние глупи сме, не знаеме.Еве накратко значи тапа од држава сме, особено тие што решија да бојкотираат. Сега нека си бараат албанице се што сакаат со ваква излезност и поделеност тешко нас. Убаво викаат стариве, не заслужуваме држава.
Со тие од планина треба коалиција да прават.Види ги бре, живееме во држава каде терористи од планина се во секоја влада и не уценува на секое, со племе што слави со калашникови и организира масовни прослави сред пандемија, ама нив им смета Апасиев. Премногу се тригнаа од тоа што Димче стана пратеник, повеќе се фокусираат на тоа отколку победата над ДПМНЕ. Многу ми е мило што Димче ќе им ја наруши хармонија во собрание и театарот на СДС и ДПМНЕ.
И ја истово инфо го иам, али од пред 2 саати е, циркулира истово инфо низ партииве, дпмне и сдс.Novo neoficijalno info (izvorot ne e DIK), taka shto zemete go so rezerva: SDSM - 48, VMRO DPMNE - 45, DUI - 12, AA/Alternativa - 12, DPA - 2, Levica - 1.
Идат по секоја цена да им го скинат тој во тројка. Плус не ми е верно Дуи и Алијанса да се нерешено.Novo neoficijalno info (izvorot ne e DIK), taka shto zemete go so rezerva: SDSM - 48, VMRO DPMNE - 45, DUI - 12, AA/Alternativa - 12, DPA - 2, Levica - 1.
Zatoa rekov zemete so rezerva, se' mozhe da se desi. 20-tiot pratenik vo sekoja IE se resava so ispod 500 glasa.Идат по секоја цена да им го скинат тој во тројка. Плус не ми е верно Дуи и Алијанса да се нерешено.
На крај нема да ме чуди ако му стегнат некоја кривична на Апасиев пред да го добие мандатот и некако да си го префрлат според некоја нивна европска логика. Ова е окупирана земја од ЕУ и Америка, во најлошите афрички диктатури има поголемо право на избор.Novo neoficijalno info (izvorot ne e DIK), taka shto zemete go so rezerva: SDSM - 48, VMRO DPMNE - 45, DUI - 12, AA/Alternativa - 12, DPA - 2, Levica - 1.
Најсмешно е дпа 2Идат по секоја цена да им го скинат тој во тројка. Плус не ми е верно Дуи и Алијанса да се нерешено.
Пријателе, баш таквите ко вас е усраа работава. Патриотчиња од тестатура така никогаш нема да го поништиме преспанскиот. Тоа се прави ако има доволно еуфорија што ќе создаде силен отпор во собрание за да се отфрли тој ништовен договор. И еве баш ништо не постигнавме што се препукувавме во опозиција кој што рекол кој што направил без да ги видиме на дело. Од тоа само СДС профитираше. ВМРО ветија дека ако има кворум во собрание дека ќе го поништат договорот. Се друго се демагогии. Ти си знаеш, ова е политчка неписменост и тврдоглавост, друго нема како да се опише. Вредеше да се даде шанса на помалото зло, ама сеа после е*ење нема каење. Благодарение на вас, сега уште повеќе има да не силуваат со јазици, химни и се остало.Многу малку се тие што всушност бојкотираа. Јас вчера не гласав, а моето лично неизлегување не го поврзувам со бојкотирање, едноставно нема партија што ги застапува моите интереси. Да излзеше раководството на ДПМНЕ со дециден и категоричен став дека при првиот ден од нивното враќање на власт ќе го поништат преспанскиот договор, вратат името на државата, и укинат двојазичноста, јас ќе бев нацртан пред гласачкото место на 15ти уште во 6:30. ДПМНЕ место да се посвети на тоа што е битно, и тоа што би им донело победа, они се замараа со тоа што правел Заев кога бил на власт, како демек ние глупи сме, не знаеме.
а кај па ДПА го добива вториот пратеник жити се.Zatoa rekov zemete so rezerva, se' mozhe da se desi. 20-tiot pratenik vo sekoja IE se resava so ispod 500 glasa.
Vo 2ka pretpostavuvam.а кај па ДПА го добива вториот пратеник жити се.
Зависи од која магнитуда е. Ова е најпознатиот dDOS напад, сајтови ко Амазон, Виза итн. беа недостапни. Од ова што го гледам, најверојатно владејачката партија и има правено dDOS напад на дик, а со оглед на нереагирањето на ДПМНЕ, веројатно и со нивно одобрување.Дуна се овластен сервисер за баждарење на фискални и треба да се молиш две недели да ти мавнат еден рестарт на касата, овие им дале избори да организираат.
Па биле мета на СОФТВЕРСКИ тероризам од надвор изјавија пред малце . И DDos да било, секој cloud provider моментално има техники за справување со ваков напад. Ако сами го менаџирале хостирањето за да заштедат некој денар не би ме изненадило
У двојка ДПА беше испод 1% а левица скоро кај 4%. Нема теорија да е таму.Vo 2ka pretpostavuvam.