Anon
/b/ House /b/
- Член од
- 13 декември 2007
- Мислења
- 16.744
- Поени од реакции
- 27.744
Лупета од некој друг што лупетал.Како ти тоа имаш инфо ако може да појасниш?
Лупета од некој друг што лупетал.Како ти тоа имаш инфо ако може да појасниш?
Еве и Решение за тоа како се се случувало, ова ќе излезе како -Црпе не не ја познавам Катица може само на ТВ сум ја гледал....ДИК Ѝ ГО ДАЛ САЈТОТ НА КОМПЈУТЕРСКАТА ФИРМА БЕЗ ОГЛАС СО ДИРЕКТНО ПРЕГОВАРАЊЕ ЕДНА НЕДЕЛА ПРЕД ИЗБОРИ
![]()
ДИК ѝ го дал сајтот на фирма без оглас со директно преговарање една недела пред избори
powered by Trendolendoff.net.mk
Нема втор круг што и да биде за овие избори. На твојат возраст не знам како не го знаеш ова.Ќе има негде втор круг или сегде се завршени?
Ват? What? Que?dui odi vo opozicija, reseno e ne za dzabe zaev go najavi toa, vlada sdsm 48 alijansa 12 i dpa 1
cestitki
Ќе клекне на колена во Мала Речица принцот од Истокот ко што го викаат Љупчо, или некој друг јунак или јуначка и ќе сиса.dui odi vo opozicija, reseno e ne za dzabe zaev go najavi toa, vlada sdsm 48 alijansa 12 i dpa 1
cestitki
Од прва рака информација?Едно инфо само околу тоа што и како не очекува. Постојат 2 сценарија за Дуи да влезе во Влада. Едното, Зибери да биде премиер одреден период, пример он 2 години, а 2 години македонец.
Второто, Зибери да не биде премиер, ама да се донесе закон со кој секоја следна Влада пола од мандатот ќе ја води премиер македонец, а пола премиер албанец. Значи секоја, со закон.
Тоа е тоа, сакате верувајте, сакате не верувајте (ако некој не верува нека размисли каков бенефит можам да имам од постов за да тропам глупости).
"Сите ќе ве стреламе" е фашистичко а "Живи луѓе ќе јадеме" е скроз пацифистичко...Добро бе, овие комуњаро-северџански сендвичи не сфаќаат дека Апасиев со она "Сите ќе ве стреламе" добива само симпатии, а колку повеќе ги вреѓаат толку повеќе ќе растат симпатиите кон Левица.
Резултатот на Левица е единствена светла точка од вчерашниот изборен ден. Сега Левица за во иднина да станат уште поголем политички фактор треба да оди во опозиција и да не прифаќа никакви функции за да не станат корисни идиоти како ДОМ, НСДП или ЛДП и Апасиев да биде уште попргав и поостар во дебатите од спиќерската говорница.
Можеби е уште попаметно тебе да те прашуваат директно, нема потреба од гласање...Не е попаметно Левица да влезе во Влада и секој закон што не е добар да не го гласа? Ако фалат баш тие 2ца пратеници од Левица.
Автоматски споено мислење:
"Сите ќе ве стреламе" е фашистичко а "Живи луѓе ќе јадеме" е скроз пацифистичко...